Windows Updates
-
Wishmaster
Medium Professional
Windows Updates
Zdravim.
Neviete o nejakom softe, co by mi nasiel a postahoval updaty na windows? Konkretne na winXP. Ale mam na mysli tak, ze to stiahne ako exe subory a potom si to mozem upgradnut cez nLite..
Dakujem
Neviete o nejakom softe, co by mi nasiel a postahoval updaty na windows? Konkretne na winXP. Ale mam na mysli tak, ze to stiahne ako exe subory a potom si to mozem upgradnut cez nLite..
Dakujem
-
Wishmaster
Medium Professional
-
manager666
Star
Myslim, ze ich nie je az tak vela, cize po instalacii OS pustis net a o chvilu to mas nastahovane... tak to urob raz a vzdy si zapis, ake hotfixy ti stiahlo a tie stiahni rucne pre jazykovu verziu tvojho OS a pridaj cez nLite..ked si taky dosledny na kazdu jednu aktualizaciu.
Softver,co hladas neexistuje, preto tu mame zlaty Windows Update
Softver,co hladas neexistuje, preto tu mame zlaty Windows Update
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to co hladas sa vola windows update roll-up, je to archiv ktory obsahuje aktualizacie integrovatelne do nlite a udrzuju ho nejaki nadsenci, je ich viac. Priklad: http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=91 ... 8d4245a567
-
vladenko007
VIP
Neviem aky mas OFFICE ale v 2007 sa da nastavit ci chces stahovat aktualizacie alebo nie.PePo.Q64 napísal:mám otázku mám legal WinXP SP2 (už SP3 po update) ale chcem si dať OFFICE nelegálny ale pritom chcem mať zapnuté sťahovanie aktualizácii bude mi to robiť problémy ??? WinXP mám ako súčasť licencie Vista Business na booku
2003 SK, takže ak dám 2007 tak by to mohlo ísť?vladenko007 napísal:Neviem aky mas OFFICE ale v 2007 sa da nastavit ci chces stahovat aktualizacie alebo nie.