Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

jo ten novsi system je fajn, aspon clovek sa clovek nenasiera, ze po opytani sa kazdeho paladina, ci je heal/tank dosla odpoved, ze retri....
frozenangel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frozenangel »

gm4n napísal:a ked chcem hladat nepr. tu partu tak to tam kde napisem? a teda normalny chat co napisem celej horde tam nieje? ako na free ze sa tam stale daco pise
dole kde mas napriklad ikonku options, potom je tam ten cerveny otaznicek a je tam take zelene ocicko, LookingFor Group/ Looking for more, tam si vyplnis do akeho dungu chces ist a tak a automaticky tak joine do /lfg

Len neviem ze ked si level 1 alebo tak ci vobec tam budes nieco mat, lebo na prv dung je tusim potreby lvl10 ale to neviem presne
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

no uvidim ako to pojde ale na to uz dako pridem. a zistil som ze mam 160 ping. je to normalne?? na free som mal 30-50
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

na free bolo 10 hracov a server blizsie, imho 160 je ok

//obrazne povedane :wink:
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

na tom free bolo 1600 hracov ale ok :D. sam sebe sa cudujem lebo sa mi vobec na tom offiku nechce hrat. nikoho tam nepoznam neviem dobre po eng. a musim znova expit postavu :?
bulo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bulo »

na www.prophetslair.net si postavu mozes dat previest :oops: :idea:
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

wtf :D...ak chces hrat wow a mas ako moznost ofik tak nadtym ani nerozmyslaj.to ze sa ti nechce expit char,myslim ze blizz uz expenie skratil dost,teraz este mount od 20,na 40 dokonca uz 100% :shock: ale to az v dalsom patchi,no jazyk snad nejak prezijes ak si hordak tak to mas na DT sameho cecha aj slovaka alebo ak si alik tak na BB je tiez dost ludi cz/sk i ked nie tak ako na DT ale je to fajn..ked som hral alika na DT tak som bol zvyknuty vsade slovensky a cesky,teraz som si uz zvykol ze na trade je uz pekne eng. sice sem tam niekto zabije po cesky ale tak to asi vsade,ale to sa tu uz rozoberalo XXXXX krat takze sa len opakujem.No ak chces hrat na inom realme tak to bude ine no.....ale kazdopadne pod na ofik :wink:
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Samozrejme,že offik a pekne ally na "hroudu" sa vybodni (je to to isté len nemám rad BE DKčka :P) a pekne na Burning Blade,komunita je dobrá a každy druhý pug na HCčka máš cz/sk grupu,Guildu si nájdeš v pohode a expenie je o ničom každý deň večer 3 hodinky a do mesiaca to máš,je veľa exping guides čo ti k pomôžu. gl

. . . . . . Paindealer . . . . . .
<Guardians of Lordaeron>
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

tak mam problem s platbou,vlastne to ani taky velky problem neni ale predsa,prvy krat som si nejak pred mesiacom nastavil aby sa wow platilo same kazdy mesiac,no tak mi hodilo pending na 1.8.2009...... den uz presiel ale mam napisane ze Frozen account...pritom hrat mozem v pohode... :shock: nemoze sa mi stat ze sa mi to vypne?? btw peniaze sosli
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

zdravím

mám otázočku ohľadne grafiky...konkrétne tieňov-shadows v hre
mám všetko na ultra grafika šlape úplne v pohode ...ale keď si dám shadows s low iba o jedno vyššie hra začne nehorázne sekať a nedá sa hrať :( je to len taký detail, pretože mi nevadí keď to mám úplne na low ..ale chce by som vedieť prečo to robí...poprípade to neako opraviť

ovládače na grafiku mám aktualizované

ďakujem za rady.
undertaker35
Expert
Expert

Nic si z toho nerob su ludia co maju spickove zostavy(i7,SLI atd) a po zapnuti shadows im hrozne klesne fps napr co som cital zo 60 v dalarane na 15 fps,ja osobne si vystacim aj bez tienov,ajtak ta hra nieje zalozena na grafike a tie tiene ajtak tomu vela nepridavaju :)
Proste Blizz upravoval 3rocny engine a tak to aj dopadlo s optimalizaciou.uvidime ci nieco lepsie prinesie dalsi datadisk
Blizzcon awaits you :P

edit:

3.2 patch notes :
Graphics

The frame rate for those with Shadow Effects enabled under the Ultra Video settings has been improved.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

neviem či sa to tu rozoberalo ale chcel by som sa spýtať prečo v poslednom čase sa vo WoWku nemôžem dostať do dungov..nejde to a vypisuje to stale že nemôžem vstúpiť do dungeonu pokial je otvorený iný a pritom som v nijakom inom není ... a mimochodom hrávate niekto na servery Kazzak ?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Servery, dke su informacie o dungoch/raidoch proste nestihaju.. Velky napor hracov v dungoch/raidoch..
undertaker35
Expert
Expert

Inak povedane ak ti pise ze Additional dungeons cannot be run alebo nieco podobne,instance server je plny a nepusti ta dnu niekedy ja 20 min som hore dole cez portal behal ci nahodou nejaka grupa prava neskoncila,blizz pisal ze sa snazi riesit tuto vec cez upgrade HW na instance serveroch ale zatial to ruze(hlavne vecer) neprinasa.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Kto hraje na ofiku? Ako vnimate novy patch 3.2?

A jedna z noviniek je, ze si mozte urobit charakter za alianciu a aj za hordu na PVP realmoch..
As we've already discussed, we’re in the process of developing a new service for World of Warcraft that will allow players to change their faction from Alliance to Horde or Horde to Alliance. To prepare for this new service, we've removed the restriction that prevents players from creating both Horde and Alliance characters on a PvP realm. For more information on our Faction Change service, please visit the following link.
http://blue.mmo-champion.com/1/19110291 ... moved.html

http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 9410&sid=1
StoRmie2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa StoRmie2 »

mna hlavne potesil konecne rozumne rieseny quest log, ten stary ma dost vytacal tam nieco najst bolo hotove umenie.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

jej, uz nemusim pouzivat addon double wide, uz je to pekne siroke same :D
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

čawte začinam hrat z lockom čo hovorite na taketo rozloženie talentou na pvp?? http://www.wowhead.com/?talent#IdrrRurAkaARkktkRRb0h
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

bude z teba skiller lock! :smt023
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

locka som uz dlho nehral ale imho bez soul linku si mozes honit klacek...
Napísať odpoveď