Dobry den, prosim vas o pomoc s mojim problemom. Ked spustam notebook tak po kazdom druhom nacitani windowsu sa zacne CHKDSK to je niaka kontrola a neviem preco sa to spusta... Problemy sa zacali ked som si nainstaloval program RAM Booster Expert 1.30 a nastavil som si tam automaticku optimalizaciu pri urcitej volnej ramky a este som si aj par krat uvolnil ramku... ptm nasledoval restart a uz som Win normalne nespustil.. skusil som v nudzovom rezime spustit combofix ktory mi nekedy pri problemoch pomoze noo tentoraz sa situacia zlepsila akurat tak ze som sa dostal do mojho profilu ale neustale mi vyhadzovala chybove okna.. vypisovalo ze nemozno spustit a treba preinstalovat a pod - vsetko startup programy.. aa vyuzitie ram nepresiahne 50% a procesor bezi na 100%... dakujem za rady
tá recovery partícia je na nahodenie nového winu a vrátenie ntb do nastavení od výroby. myslel som obnoviť systém do času, ked si instaloval ten soft na ram
v núdzovom režime, si daj všetky programy, príslušenstvo, systémové nástroje, obnovenie systému a tam si vyber dátum ( tesne, než si instaloval ten soft) a klikni dalej a čakaj.