pomoc s napĺňaním webu o vianociach

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
swetko
Amateur
Amateur

pomoc s napĺňaním webu o vianociach

Príspevok od používateľa swetko »

dobrý deň,

tvorím stránku vianocnesviatky.sk a hľadám nápľn do jednotlivých sekcií.
Ide mi hlavne o sekciu "vianočné zvyky" kde by som chcel pridať materiály z jednotlivých regiónov slovenska.
Privítal by som akékoľvek aj surové materiály, text, obrázky, audio či video. Ak by šlo o kopírovanie väčších častí diel aj zdroj odkiaľ ste čerpali(kôli povoleniu na uverejnenie na stránke).
Samozrejme budem vďdačný za akékoľvek iné témy a nápady.
Ako protislužbu môžem ponúknuť vytvorenie jednoduchej webovej stránky. Samozrejme pod článkom bude poďakovanie autorovi - čiže Vám, prípadne odkaz na jeho web(ak to nebude v rozpore s témou stránky :) )

kontakt: [email protected], prípadne píšte priamo do fóra stránky - sekcia "stante sa publicistom" je bez registrácie

Ďakujem veľmi pekne

//Stránka je nezisková, tento rok idem testovať google adsence - z veľkou dávkou šťastia mi to zaplatí webhosting, ale pochybujem o tom.
////viem že je hlboké leto, ale ak chcem aby ma google zaindexoval, a aby som mal dostatok času na úpravu stránky začínam už teraz
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skús prebehnúť tieto dve témy, zrejme bude väčšina pre teba nepoužitelná, no možno tam bude niečo o zvykoch:
http://www.hojko.com/typicke-jedla-na-s ... 85433.html
http://www.hojko.com/vianoce-vianoce-pr ... 7-150.html
swetko
Amateur
Amateur

no zazujímalo by ma , čisto teoreticky, keby som napríklad našiel dlhšiu úvahu na tému vianoce, lebo niektorí užívatelia sa radi rozpíšu, mohol by som ju použiť celú len tak? teda opýtal by som sa toho užívateľa, ale čo keď ide o príspevok starý niekoľko rokov a daný user je dávno preč?
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

napisat "Zdroj"? :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

swetko napísal:ale čo keď ide o príspevok starý niekoľko rokov a daný user je dávno preč?
Pozries si v profile jeho datum posledneho prihlasenia a zistis, ci je este aktivny :)
btw: Tu google reklamu by som stadial asi vyhodil..Fakt k vianociam a celej tej page sa to na home page moc nehodi..Kusok ten Home page usporiadaj a ak tak tu google reklamu na spodok niekam daj..Inak celkom pekny namet:)
swetko
Amateur
Amateur

viem že je tá reklama trošku ako pesť na oko, ale moja myšlienka je taká že dobrí ľudia možno kliknú, aj tak v uvode nič dôležité nie je , a tam kde už čítaju nejaký obsah sa žiadna reklama nenachádza, myslím že aj tak budu na stránku prichádzať z inokade nie cez index

ale ďakujem za pripomienky, hlavne s tým preusporiadaním úvodu, je to tam dosť rozhádzané
Napísať odpoveď