planujem ist na dovolenku do CRO a rozmyslal som že by som si tam kupil SIM kartu od miestnuho operatora tak by som chcel vaediet ci už niekto ma s takymto niecim skusenosti a vedel by mi poradit.
p.s. mam mobili od T-Mobile...nebudu blokovane pre ine siete?
peto01 napísal:planujem ist na dovolenku do CRO a rozmyslal som že by som si tam kupil SIM kartu od miestnuho operatora tak by som chcel vaediet ci už niekto ma s takymto niecim skusenosti a vedel by mi poradit.
p.s. mam mobili od T-Mobile...nebudu blokovane pre ine siete?
jasné že budú.. ak ho nemáš odblokovaný tak nič nevyriešiš..
No ved hej ale cena za sms a hovory zo zahranicia je vyssia ako v domovskej krajine. A v podstate volanie z chor. simky vyjde rovnako draho lebo bude volat do zahranicia. Cize podla mna je to zbytocnost.
//: Nehovoriac o novom čísle, neznámom pre blízkych.
begbeee napísal:No ved hej ale cena za sms a hovory zo zahranicia je vyssia ako v domovskej krajine. A v podstate volanie z chor. simky vyjde rovnako draho lebo bude volat do zahranicia. Cize podla mna je to zbytocnost.
//: Nehovoriac o novom čísle, neznámom pre blízkych.
ked idem na dovolenku,tak nemam chut si brat so sebou mobil,a preto si ho ani nikdy neberiem,berie si ho iba frajerka
Gepid napísal:Sim ti nepredajú. Musíš mať občiansky. Samozreme Chorvátsky
Este som nepocul ze podmienkou na kupu SIMky chorvatskeho operatora potrebujes byt chorvatom a mat ich preukaz totoznosti... Este tak v pred 6 rokmi som v srbsku potreboval pas ale to bolo vsetko... Nikde inde to problem nebol