Cawte mam takyto problem neviem ako mam napalit ophcrack aby ho nabootovalo s CD
poradte mi prosim DAKUJEM
ophcrack win xp
-
vladenko007
VIP
No to som aj ja tak dal dal som iso cd nove a potom som tam pretiahol ten image s plochy co my stahlo opytalo sa ci to chcem vypalit ako obraz disku som dal ano a napalilo potom vysunulo cd dal som ok a restartoval pc a neopytalo sa pry bootovani nic. Malo by sa to spytat ze ci chcem spustit system z disku ne?? A kde sa da nastavit aby disk zatvorilo?? A ja som to napaloval na cd rw ale vyndovs mam tez na rw a nabootuje normalne tak mozno je problem v tom. porad
//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 9:28 )
No cd tak som to spravil napalil som to a potom to aj nabootovalo ale ked som to isiel vyskusat druhy raz tak uz nenabootovalo ale win z cd nabootuje zakazdim a tento crack len ako sa mu chce porad mi neni nato dake tlacitko aby zacalo bootovat alebo co???
//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2009, 9:28 )
No cd tak som to spravil napalil som to a potom to aj nabootovalo ale ked som to isiel vyskusat druhy raz tak uz nenabootovalo ale win z cd nabootuje zakazdim a tento crack len ako sa mu chce porad mi neni nato dake tlacitko aby zacalo bootovat alebo co???