Vediete si denník?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Vediete si denník?

Áno
5
7%
Nie
66
88%
Uz nie
4
5%

Celkom hlasov: 75

Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Vediete si denník?

Príspevok od používateľa Muffi »

Vediete/viedli ste si niekedy denník? :) Zaznamenávate si svoje spomienky aj písaným textom, nielen na fotografiách alebo videách? Ak áno, robíte to klasicky (ceruzka/pero + papier), alebo sa modernizujete aj v tomto smere a vediete si ho elektronickou formou?
Ja napríklad denník mám a občas ho aj otvorím a niečo doň napíšem. I keď by som ho mohol nazvať skôr mesačník, alebo ročník. Už viackrát som na neho skoro zabudol, no stále som ho niekde našiel zapadnutý prachom a vtedy som sa s ním stále podelil o nové myšlienky a zážitky.
Tí, čo si denník nikdy neviedli by boli určite prekvapení, aké zvláštne a zároveň príjemné môže byť čítať si po rokoch spomienky a myšlienky zaznamenané vlastnou rukou. Mne sa pri tom stále hlavou hrnú myšlienky typu: Mať tak znovu tých 11 rokov a riešiť takéto "problémi" ( i kdeď vtedy ako 11ročnému mi to nedalo spávať) :)
IMO, denník je cesta, ako nezabudnúť na minulosť a pripomínať si nielen ako ste kedysi vyzerali, ale aj aký ste vlastne boli.

//GothaR: pridana moznost Uz nie
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

je to pekna vec. ale ked ti ho niekto ukradne alebo najde tak potom co? ja si spomienky natacam na video alebo fotim. ale myslim len take napr. silvester, zima, jazda na bycikly, atd.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Viedla som si, asi od 13rokov, také dva roky. Zapísala som cez 300 strán :D. Boli dni, keď som napísala 5 strán, až ma ruka bolela:D Mala som to odložené a s odstupom času som si to čítala, miestami som sa až hanbila a nespoznávala. :D Smiala som sa nad tým, akú hudbu som počúvala, ako vyzerali moje dni, moje stresy s prvou láskou, prvá ciga, chlast, koncert, volejbalové zápasy, stresy so školou, rodičmi. Najmä sa veľmi zmenilo moje vyjadrovanie a písanie- celý ten denník bol písaný takým detským štýlom, veď som aj bola decko. Prednedávnom som to vyhodila, že dosť bolo takých starých spomienok, ale je mi celkom smutno za tými dvoma popísanými blokmi. Cca v 17tich som mala ešte také pokusy sa k tomu vrátiť, ale už ma to tak nebavilo...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pravdepodobne si budete myslieť že som divný, ale. Keď som bol mladší chcel som si vždy písať do denníku, ale nejak som na to zabúdal, nebavilo ma to. Mal som asi 6 rôznych zošitov so zaplnenými 2mi stranami.
No asi mesiac dozadu som si začal písať všetko čo ma napadne keď som zhúlený :P
Tiež mám druhú knihu, kam si píšem všetko nápady za triezva. Cez tieto prázdniny som už toho povymýšľal viac než dosť, len prísť na to, čo som tým vtedy myslel :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Fiiiha Bolek. Ty mas teda dost zaujimavy zivot. Povedal by som plny zazitkov a spomienok. 300 stran je celkom dost. To by som opisal cely svoj zivot :D a nie dva roky. No mozno mam len slabu fantaziu a tvorivost pisat. Napr 5 stranovy den u mna je totalny nonsens. To si neviem ani predstavit co vsetko by som musel v dany den spravit aby bolo o com pisat. Kazdopadne dennik nevediem. Snazim sa skor si pametat na tie dobre ba aj zle momenty v mojom zivote.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Ja som si písal keď som bol malí a vydeľ som jednu časť rozprávky mačkopes či ako sa to volalo.... vydržalo mi to 2 dni :D
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Ja som si nikdy v zivote neviedol dennik co poznam tak to boli vzdy dievcata ktore si pisali denniky raz som cital ex-priatelky dennik co si pisala a dost dobre som sa na tom nasmial ale podla mna to ma vyznam a vedie to k rozsirovaniu fantazii a tvorivosti človeka
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Podľa mňa aj obýčanjný blog, je v podstate denník. Odhliadnuc od emo bloghiichečquov.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nikdy som si neviedol denník.
Ale vždy som rozmýšľal aká by to bola sranda prečítať to po 5-10 rokoch..alebo 50 tich :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Hm.. 1:23 :shock:
Vyzerá to tak, že som posledný mohykán :oops:

//
PsychoS - Mal som na mysli stav ankety, nie presný čas :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

12:19 Muffi vidi buducnost :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Muffi: pridal som sa k tebe :D ono, kedysi som si písal normálne, papier a pero, ale vydržalo mi to tak mesiac možno. už je vyhodený :lol: to som mal tak 12 rokov možno. ale už nejaký polrok si píšem do mobilu taký občasník, ako tomu hovorím. každý druhý, tretí deň čosi napíšem. alebo aj raz za týždeň. podľa nálady a počasia :D a na mobile sa píše dobre, lebo QWERTY to istí :twisted: ale väčšinou sú to kraviny :D a také, nič záživné veci :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Kedysi dávno som denník písal. To som bol ešte na základke tuším. Najprv normálne do zošita a neskôr do PC. Boli to väčšinou len také zhrnutia, čo som za daný deň spravil, kde som bol atď. Väčšinou to bolo len pár viet. Ešte neskôr, už na strednej, som si písal takýto denník do mobilu, do kalendára ako poznámku. Bola to sranda vrátiť sa späť a čítať, čo všetko som zažil, s kým som sa stretol, čo som robil.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Gepid napísal:Podľa mňa aj obýčanjný blog, je v podstate denník. Odhliadnuc od emo bloghiichečquov.
To je pravda, teraz blogujem, ale už to nie je také otvorené, ako denník. Predsa len, aj keď si anonymne, nikdy nevieš, či ťa niekto neobjaví. :) A nepíšem to preto ani tak detailne, ako kedysi denník.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No nad dennikom som parkrat uvazoval, ale vzdy som to rychlo zavrhol. Bolo to hlavne preto, ze sa snazim chranit si sukromie a vidina toho, ze si dennik bude citat niekto druhy, ma odradila. Dalsia vec je ta, ze by som sa pri jeho citani po rokoch hanbil sa pred sebou :) teraz mi staci spomenut si na niektore blbosti z cias zakladky a mam dost, nie to aby sm si o nich este cital podrobnosti :)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ja som si chcel robit dennik ale nerad som pisal :-D robil som si ho den ...ale fakt ma nebavilo pisat.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nevediem a ani nebudem... nikdy som necitil tu potrebu... naco? aby mi ho niekto nahodou nasiel a potom sa smial? dakujem neprosim...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nikdy som si dennik nerobil a ani nebudem, nepovazoval som to nikdy za potrebnu a nevyhnutnu vec.Treba mysliet na buducnost a minulost nechat minulostou.... :wink:
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

denník som volakedy písal,možno tak ked som bol na základnej škole..potom ma to prestalo baviť.,asi v 15 tich som sa k tomu vrátil..no to už bola len chvílková záležitosť
teraz sa mi to už absolútne nechce aj ked niekedy ked si čítam ten denníky hlavne tie staršie hrozne sa na sebe smejem
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Denník som si písal asi mesiac, potom ma to prešlo. Avšak keď som bol mladší, zapisoval som si skôr výsledky športových zápasov - hokejové a futbalové MS, olympiády a pod. - doteraz mám zapísané zošity odložené a minule som na nich natrafil a celkom ma to pobavilo a potešilo. Proste videl som, akým štýlom som písal reporty, aké vlajky som kreslil, ako som písal.. pekné spomienky. Pár dní dozadu som si nahodil blog, ktorý idem postupne zapĺňať, keď sa na to o 10 rokov pozriem, nech vidím, ako som sa menil.
Napísať odpoveď