ahojte, mam taký problem ze pri prehravani videi v internetovom prehliadaci mi tie videa sem tam seknu ...je to len taky maly sek a dost mi to vadi ...zvuk ide v pohodke ... skusal som updatovat aj flash aj javu ale nic co to moze robit ?
Mám presne rovnaký problém. Už sa s tým trápim vyše pol roka a stále nič. Videá z HDD (aj v HD rozlíšení) mi idú krásne. Iba tie z webu mi sem tam seknú. S pripojením Chello 10 Mb/s problém nie je, pretože aj keď je video cele načítané tak sekne...
robi nam to na booku doma (ked bol novy win tak to slapalo uplne bezchybne).. podla osobneho nazoru to je sposobene tzv "polcasom rozpadu windowsu"(asi pol roka az rok).. ale je to iba nepodlozena teoria..
defragmentoval som vsetky disky, prehadal komp kopou antivirakov(nie sucasne:D), odinstaloval nepotrebne programy a co trebalo updatol a este aj rucne som poprezeral pocitac ci tam nie je nieco co tam nema byt..
vsetko je OK tak neviem.. jedine ten polcas
ChallengerQo napísal:robi nam to na booku doma (ked bol novy win tak to slapalo uplne bezchybne).. podla osobneho nazoru to je sposobene tzv "polcasom rozpadu windowsu"(asi pol roka az rok).. ale je to iba nepodlozena teoria..
defragmentoval som vsetky disky, prehadal komp kopou antivirakov(nie sucasne:D), odinstaloval nepotrebne programy a co trebalo updatol a este aj rucne som poprezeral pocitac ci tam nie je nieco co tam nema byt..
vsetko je OK tak neviem.. jedine ten polcas
3x som skúšal nainštalovať na novo win a pokaždé to robilo. Aj ked som po inštalácii nič nenainštaloval...
po instalacii je dobre nainstalovat aspon drivery..
inak k tebe.. to pustas v normalnej kvalite.. HQ alebo HD? lebo mne to seka niekedy pri HQ a pri HD to niekedy ani nejde.. a niekedy ide vsetko plynulo..