Leniv3c napísal:na futbalovom zapase nemozes mat ani nausnicu nie to piercing v oboci vlastna skusenost
Na futalee? mozees...moj kamarat co spolu v hravame v rovnakom muzstve ma zhodov nahod nausnicu v uchu aj v oboci aa pohode to moze mat...len to musi mat prelepene paskov...A doteraz ani jeden rozhodna nato nepindal zakedy to ma prelepene...leen teraz trener hovoril ze s tym bude problem ze zväz dal novy zakon ze nemozu mat an zapase nausnice naramky a pod. cizee by si to mal davat dole...ale podla mna natom rozhodcovia aj tak nebudu trvat...
No tak keď si všimneš futbalových hráčov, tak väčšina má náušnice prelepené nejakým leukoplastom alebo niečím podobným, takže s tým, že by si to museli dávať dole, by problém nemal byť. Napr. taký Cristiano Ronaldo si náušnice často prelepuje.
Nemám, frajerka má v uchu a je to pekné.
Niektorým typom ľudí sa to vyslovene hodí, neviem si to však predstaviť napríklad na sebe.
A ako tu už bolo spomenuté, netreba to prehnať, to už nie je pekné. S rozumom.
Bol niekto v inchebe na veltrhu kozmetiky?
Zo školy sme boli a týpci tam predávali náušnice, tunely, piercing.
A názorný príklad bol predjca Tunel v uchu, pekne veľa náušníc a piercingov.
Inak, je tam strašná tlačnica. Spolužiak ževraj zobral náušnicu a nikto si toho nevšimol. Čo je na tom prevdy však už neviem
mam 3 nausnice v jednom uchu..dve take strieborne male ako keby gulky v laloku a jednu vacsiu hore v chrupavke alebo co to je
btw: vcera som mal v praci chalana co mal piercing v lici..
mulatt napísal:cuteSTYLE69: nielenze si chces dat nausnicu do nosa ako zena ale este sa aj bojis slabeho pichu ako zena ked to zvladlo tolko zien tak hadam aj ty ne?
tiez pravda
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2009, 20:17 )
Dunlop napísal:a okrem toho v nose je snaď najmenej nervových zakončení z miest kde sa piercy dávajú, takže už ked tohoto sa bojíš tak konec
Ja sa bojim ihiel to je ten problem aj spendlika ... fobia