win 7 otazky
win 7 otazky
Cawte chcem sa vas opytat ci sa mi oplati nainstalovat win 7.
Dalej sa chcem opytat ci si mam kupit 32 alebo 64 bit pocitac.
Radsej by som chcel 64bit ale newem ci nebudu s tym problemi s funkcnostou systemu aplikacii a ovladacov na dosku grafiku a tak proste sa chcem uistit co si mam kupit co je lepsie vykonejsie a tak.
tak vas prosim o radu poradte mi najviac ako viete.
DAKUJEM
Dalej sa chcem opytat ci si mam kupit 32 alebo 64 bit pocitac.
Radsej by som chcel 64bit ale newem ci nebudu s tym problemi s funkcnostou systemu aplikacii a ovladacov na dosku grafiku a tak proste sa chcem uistit co si mam kupit co je lepsie vykonejsie a tak.
tak vas prosim o radu poradte mi najviac ako viete.
DAKUJEM
heeej no tak to parada tak to je len procak 64 bit lebo ja som volade cital ze aj ramky a este volaco ale mi to akosi neslo dohlavy tak som sa pytal ale programy 64 bitove nesu ci hej??
aj ovladace su 64 nit no parada!! Tak to radsej pridam o 600Sk vak a kupim 64 bit a win 7 nevies ake to je spolahlive ci ne lebo som cital ze vista je nestabilna a na 64 bitovom funguju aj 32 bitove aplikacie?? To akoze normalne si kupim grafiku a tam bude cd s drivermi a na nom su 64 aj 32 bitove drivery??
aj ovladace su 64 nit no parada!! Tak to radsej pridam o 600Sk vak a kupim 64 bit a win 7 nevies ake to je spolahlive ci ne lebo som cital ze vista je nestabilna a na 64 bitovom funguju aj 32 bitove aplikacie?? To akoze normalne si kupim grafiku a tam bude cd s drivermi a na nom su 64 aj 32 bitove drivery??
niektoré programy sú aj vo verzii pre 64bit. vtedy sú lepšie, ked máš na to procák aj systém. ak je aplikácia len 32bit, tak neni problém, spustíš ju aj na 64bit kompe.
sám mám teraz nahodené aj 64bit win7 a so stabilitou alebo podobným nemám problém.
drivery bývajú automatika v 64bit aj 32 verzii. si pozri preistotu na nete, či ponúkajú k HW, aký chceš mať. ale na 90% sú
sám mám teraz nahodené aj 64bit win7 a so stabilitou alebo podobným nemám problém.
drivery bývajú automatika v 64bit aj 32 verzii. si pozri preistotu na nete, či ponúkajú k HW, aký chceš mať. ale na 90% sú
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejem ze pojdu, tie programy ktore su na 32-bit sa ti nainstaluju do zlozky C:\Program Files (x86) a tie ktore na 64 do C:\Program Files.maco54 napísal:ok parada a potom ked nainstalujem 64 bit win tak mi na tom pojdu 32 bit programy??? akoze na tom windowse ci bude musiet bit 32 bit win a 32 bit aplikacie a mne sa zda ze ESET je aj 64 bit tak to nebude vadit na 32 bit windowse.
A ked tam budu miesane plik. 64 bit 32 bit nevadi??
DIK
Aha parada a mate nejake skusenosti s win 7 som pocul ze tam bude xp mod a ze by to mal byt rychli windows. Respektive ci sa mi oplati dat do pc win 7 lebo by som tam chcel aj starsie hry hrat a tak take ako islo na xp.
A vcom je rozdiel medzi win7 home a win 7 profesional a win 7 ultimate a ktory s tychto troch by som si mal vybrat. Teraz pouzivam xp profesional.
poradte DAKUJEM
A vcom je rozdiel medzi win7 home a win 7 profesional a win 7 ultimate a ktory s tychto troch by som si mal vybrat. Teraz pouzivam xp profesional.
poradte DAKUJEM
neber to prilis osobne, ale rovnako blba otazka ako "oplati sa mi prestahovat z vidieka do mesta?" .. zalezi co si od toho slubujes, co ti sucasne riesenie nedokaze poskytnut a co zmenou ziskas. O vlastnostiach visty/7 si uz mal moznost precitat si az az, vies ake su ich vyhody, pripadne nedostatky, tak si zodpovedaj vyssie polozenu otazku a na zaklade toho sa rozhodni. Ale ak mas stary a slabsi stroj, tak rovno vravim - neoplati.
-
pyroman712
Novice
Cawte chcem sa opýtať- nainstalujem win 7 RC 1 a a pri prvom "spustení" sa mi zobrazí čiastočne logo win 7 a pc akoby zamrzne a ďalej sa nič nedeje....neviete niekto poradiť ??
Už som skúšal všetko a stale nič
napíšte sem alebo rovno na moj email [email protected]