Slovensko vs Chorvatsko

Diskusie na politické témy...
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Slovensko vs Chorvatsko

Príspevok od používateľa Paťko »

to uz co je , slovenski policajti sa tam boja obliect uniformu aby ich nezmlatili chorvat :(
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Asi každý zaregistroval čo sa odohralo popri futbalovom zápase v Žiline s Hajdukom Split - fanúšikovia tohto týmu mali zakázaný vstup na súperove ihrisko neposluchli, vycestovali a nevedeli sa spratať do kože :? dostali od policajtov čo si takíto gauneri zaslužia a teraz chcú pomstu. Jednému však nepochopím, aj Slováci aj Chorváti sú predsa Slovania a ako Slovania si ideme teraz skákať do vlasov, asi sa Chorvátom z toho slnka trošku pripiekol mozog, sorry tak to na mňa pôsobí :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Presne tak, chorvátski fanúšikovia si mysleli, že polícia im vyjde v ústrety a pustí ich napriek zákazu od UEFA na štadión, chceli s policajtmi vyjednávať, tí však správne povedali, že nemajú o čom a tak sa začalo peklo. Chorváti vyšli na val, kde je železnica a kamene z okolia koľajníc hádzali po našich policajtoch. Teraz sa natíska otázka: Čo iné mali naši policajti robiť, ak nie tvrdo zasiahnuť proti chorvátskym Ultras? Fanklub Hajduku síce vydal stanovisko, aby ľudia nesmerovali svoj hnev k Slovákom dovolenkujúcim či žijúcim v Chorvátsku, no peklo pokračuje. Ak by sa navyše Žiline podarilo vyradiť Hajduk, čo nie je nereálne, ešte by sa to zhoršilo. Nechápem, pre takých dementov vzniká napätie medzi dvoma krajinami.
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Dpc ake peklo pokracuje ? A co to ma spolovne zo Slovanmi ? Kkti ktory chodia na futbal sa najdu aj tu, aj tam aj v kazdom state. Kto ma zdravy rozum nepojde na ten zapas. Bezny ludia z chorvatska maju tak tazko na parke nejaku odvetu pre slovenskych ultras, taktiez bezny ludia u nas (alebo kdekolvek) maju ine veci na starosti ako nahanat nejakych je*lych fandov. Kto sa zaujima o vytreych fanusikou, dufam ze nikto.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

jj to zas bude v Hajduku....len aby futbalisti nasi tam neboli vystresovany z nich a nedostali debakel....Ale predstavte si keby hral Hajduk so Slovanom alebo s Trnavou co by to bolo :shock:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ledenaster napísal:jj to zas bude v Hajduku....len aby futbalisti nasi tam neboli vystresovany z nich a nedostali debakel....Ale predstavte si keby hral Hajduk so Slovanom alebo s Trnavou co by to bolo :shock:
??? ved zajtra s nim hra Slovan :D
Innocence
VIP
VIP

Patjo napísal:??? ved zajtra s nim hra Slovan :D
Hajduk hrá so Žilinou. Len tak mimochodom. Slovan hrá s gréckym Olympiakosom Pireus :wink:
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

nejak to nesledujem co sa hra, ale preco hra slovan ?

zilina snimi hrala pohar UEFA alebo ako sa to teraz vola

ci sa mýlim ?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nie, predkolo hrá Žilina s Hajdukom.

Inak neviem, načo fanúšikovia Hajduku prišli na Slovensko, keďže mali jednoznačne zakázaný vstup na najbližšie 2 zápasy ich tímu v UEFA. Jediný dôvod vidím v tom, že sa prišli iba pobiť s policajtmi a so žilinskými fanúšikmi. To si hádam nemysleli, že keď sa pekne pozrú a slovenských policajtov, tak ich na štadión pustia. To by museli byť pekne naivní. Takže z ich strany to bola podľa mňa iba čistá provokácia a zámienka pre rozpútanie konfliktu :roll:
Innocence
VIP
VIP

jukel napísal:nejak to nesledujem co sa hra, ale preco hra slovan ?

zilina snimi hrala pohar UEFA alebo ako sa to teraz vola

ci sa mýlim ?
Slovan hrá kvalifikáciu na Ligu Mastrov proti gréckemu majstrovi Olympiakos Pireus. Žilina hrá Európsku ligu (bývalý názov Pohár UEFA) proti Hajduku Split. Alebo na čo sa pýtaš? Nechápem celkom.. Btw. Pilfo - asi tak, bola to vyslovene provokácia, neviem čo čakali.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

hej to som vsetko vedel ale zmiatlo ma toto:
Patjo napísal:??? ved zajtra s nim hra Slovan :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kde si policajt bojí obliecť uniformu? V Chorvatsku či v Žiline?
Najviac sa mi lubi ako sa chorvati sťažujú na neprimeranosť zákroku policajtov. Rovnaké divadlo ako s DAC keď maďarskí extremisti dostali na zadok :roll:
peto01
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peto01 »

Frikso napísal:Kde si policajt bojí obliecť uniformu? V Chorvatsku či v Žiline?
Najviac sa mi lubi ako sa chorvati sťažujú na neprimeranosť zákroku policajtov. Rovnaké divadlo ako s DAC keď maďarskí extremisti dostali na zadok :roll:
a zaujimave ze v zahranici ziadny slovak nedostal.
citronik
Novice
Novice

Re: Slovensko vs Chorvatsko

Príspevok od používateľa citronik »

Zilinski policajti su na futbale znami svojimi "primerenymi" zakrokmi...na tomto zapase som nebol tak nesudim ale v ziadnom pripade si nevytvaram nazor na danu vec z toho co sa dozviem z nasich medii...bol som v ZA na viac zapasoch ale spomeniem 2 vyznamnejsie...
MSK Zilina - Partizan Belehrad, bol som v sektore hosti videl som co sa dialo ale co som sa potom videl v Novom grce (najcitanejsi dennik na Slovensku) a v nasich televiziach Mrdkiza a TV Hnoj tak som sa zamyslel nad tim ze ci som nahodou nebol na inom zapase...
finale Slov. pohara: Petrzalka - Trnava, nebolo vsetko podla kostolneho poriadku ale ma policia pravo zasiahnut na celu tribunu tak ze najprv pouzije vo velkom slzny plyn a potom to "slaha" doradu ked bordel nerobi ani 10% ludi z toho davu (medzi nimi vela zien a dievcat ktorim sa usla jedna po chrbte)? existuje u nas kolektivna vina?
kolektivna vina u nas neexistuje a preto vyhrala Torcida (fanusikovia Hajduku Split) sud a museli im zrusit vyhostenie ktore im bolo udelene...
citroniq84
Amateur
Amateur

Re: Slovensko vs Chorvatsko

Príspevok od používateľa citroniq84 »

ja vam tak poviem ze v žiline bari rozbijali nie len chorvati ale aj ludia zo slovenska fanusikovia inych klubov ako žiliny :D a myslim si že slovensky policajti v chorvacku nemaju čo hladať a hnev ludi je opravneni veď turisti maju mat konzula mame v chorvatsku ambasadu a si predstavte že by nam na slovenskom uzemí pobehovali policajti ineho štatu no mne by sa to tiež nepačilo každý štat predsa policiu ma a ako vravim su tam konzuli ambasada môj nazor je taky že si tam ti naši zelenáči chodia na platene dovolenky a myslim že by im tam, mali za každe dolamať rtebra a hned by došli nato že to vôbec ale vôbec nieje potrebne lebo ked uz clovek aj nieje z konzulom alebo tlmočnikom ta chorvatšina nieje zas tak velmi odlišna že bx ste sa vôbec nedohodli ja osobne sa stavim že by som sa skôr dohodol z chorvatom zo splitu jak zniektorimi maďarmi na juhu slovenska ale aj tam sa to da aj ked z podstatne viššou namahou
Napísať odpoveď