padanie firefoxu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

padanie firefoxu

Príspevok od používateľa Point »

Dobry den chlapi,

mam taky vacsi problem.. mojej malinkej neustale pada firefox.. uz neviem co s tym moze byt denne jej padne aj 20x.. pozeral som sa na to..dokonca som formatoval disk a vsetko na novo nainstaloval a robi to stale .. pri spadnuti mi to vyhodi tuto chybu.. viete mi niekto poradit co by to mohlo byt, btw padaju aj ostatne prehliadace.. internet je v poriadku.. icq ide bez problemov dalej btw..google som skusal..no neponukol mi nejaku konstruktivnu odpoved.. resp navod ako to odstranit..aj ked s atam takato chyba rozoberala..konkretne na nejakych 2 forach ohladne firefoxu...tu je chyba:

Add-ons: {CAFEEFAC-0016-0000-0014-ABCDEFFEDCBA}:6.0.14,[email protected]:1.0,{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}:3.0.12
BuildID: 2009070611
CrashTime: 1249235033
InstallTime: 1248298068
ProductName: Firefox
SecondsSinceLastCrash: 73
StartupTime: 1249234962
Theme: classic/1.0
Vendor: Mozilla
Version: 3.0.12

Táto správa obsahuje aj technické údaje o stave

diky moc
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

má tam nahádzané nejaké addony? Samotný firefox problémový nebude, zrejme robí šarapatu nejaký doplnok
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tiez som sa to snazil vyvodit si presne toto z tej chyby..ale je to uplne cisty firefox..bez akehokolvek addonu..preto mi to nejde do hlavy

ale idem skusi odstranit co najviac zasuvnych modelov abo coho..neco to robit musi
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Skus odinstalovat javu
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ešte by som sa teda pozrel do event logu v systéme. Teraz som si ešte raz prečítal prvý príspevok, a píšeš že padajú všetky prehliadače. Čiže niečo čo majú spoločné - flash, java.. Má tam najnovšie verzie?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

audio neviem co konkretne myslis pod tym event logom systemu..resp netusim ako sa tam dostanem .. k najnovsim verziam..pravdepodobne nebudu najnovsie. zatial som vymazal javu.. a spustil FF v nudzovom rezime a aj tak spadla..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

štart/nastavenia/výkon a údržba
nástroje pre správu
prehliadač udalostí
vlavo vyber system, vpravo daj radenie podla dátumu a pozri dátum/čas kedy to padlo
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze mam tu cerstvy screen..trosku to trvalo..ospravedlnujem sa..
konkretne ja som sa z toho dozvedel ... nic
Prílohy
ee.JPG
hťhť.JPG
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tento problem mam aj ja na PC doma..Na svojom notasi bezproblemov vsetko fachsi..
Kedze ten PC pouzijem raz za mesiac, tak som si nenasiel casu nad tym hutat..
Nasiel som viacero rieseni cez google, ale ziadne nezabralo..
Taktiez som mal firefox bez doplnkov..Java najnovsia a podobne..Skusany preinstalovavat rozne a nic..Umna to bol Firefox 3.5ka..
Za vyriesenie tejto zahady samozrejme K+ neminie :)

Aspon vidim, ze niesom sam a dufam, ze sa to dako poriesi..
Misopa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Misopa »

Možno blbá otázka ale pri akých stránkach ti to robí? Stránky na videa hry flashovky prípadne niečo čo používa javu Robí to vždy pri tom istom?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Misopa napísal:Možno blbá otázka ale pri akých stránkach ti to robí? Stránky na videa hry flashovky prípadne niečo čo používa javu Robí to vždy pri tom istom?
Umna to bolo totalne nahodne..Ci to bolo youtube, ci facebook, ci gmail...proste hocikedy hocikde..To bolo na tom najhorsie..
Misopa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Misopa »

S tým formátovaním disku čiže predpokladám že si nanovo inštaloval win. skúšal si len stiahnuť firefox z oficiálnej stránky a potom ho spustiť? Proste len nainštalovať Win. XP (neviem aký používaš) naninštalovať doň servis packy ale niaké iné programy ani hry proste nič a potom skúsiť nainštalovať firefox a či bude padať
Myslím, že niečo budeš mať v PC buď neaký vírus alebo niečo so ti vyhadzuje všetky prehliadače neaká aplikácia
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ludia uz som zufaly.. fakt neviem co to moze byt.. pada to uz aj kazdu sekundu..

chalani..zistil som, ze sarapatu tam robi shockwave player.. v momente ked ho vypnem ..mozile, chrom alebo opera nemaju problem drzat .. ale hned ako ho zapnem v tom momente prehliadac padne..ale co mam robit..instaloval som uz 3x najnovsi flash a stale pada ..kludne aj najnovsia mozilla abo chrome a podobe.. nejake napady?
2604
Medium Expert
Medium Expert

Re: padanie firefoxu

Príspevok od používateľa 2604 »

Tak tato téma je síce už dlhšie bez odozvy ale zistil som že mám rovnaký problém po dlhšom čase som sa rozhodol že pripojím na net ďalšie PC po mnohých problémoch sa mi to podarilo a čuduj sa svete všetky prehliadače padajú je jedno či opera mozila chrome a nemá to ani logiku pri stránkach je to úplne náhodne napr. fusbook niekedy ani neotvori stránku na prihlásenie inokedy ide úplne bez problemou padne trebárs aj pri zadaní google.sk myslel som niečo je z WINXP dnes som si dal námahu a pre inštaloval, počítač je úplne čistý žiadne antiviraky aktualizácie len mozila a opera a padá veselo ďalej poradíte niečo?
Napísať odpoveď