kluc škoda octavia
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
kluc škoda octavia
caute,
chcel by som si dal urobit este jedne klucik na octaviu .Viem ,ze treba zobrat ten plastovy pruzok.Ale neviem kde ist?Do autorizovaneho servisu alebo do obchodu kde robia kluce ??Kolko by to asi stalo??
chcel by som si dal urobit este jedne klucik na octaviu .Viem ,ze treba zobrat ten plastovy pruzok.Ale neviem kde ist?Do autorizovaneho servisu alebo do obchodu kde robia kluce ??Kolko by to asi stalo??
-
Suffel
Guru
no my sme takto pred 2mesiacmi stratili kluc od auta a mali sme iba jeden.. tak sme boli v autorizovanom servise teda tam kde bolo auto kupovane a kluc nas vysiel 90€ som normalne krutil hlavou a to pritom nebol ani vyskakovaci len obycajny kodovy kluc s imobilizerom a taklo chceli zato fakt nehorazne..
-
mr_margera
Medium Professional
-
Clean_Up
Professional
A aký máš klúč k tej Octavii? Vystrelovací, alebo klasicky? Mám lacnejšie riešenie. Choď na nejaké Škoda, alebo VW fórum, kde predávajú klúče. Sú to síce už z vyrezanými planžetami (dá sa natrafiť aj na čisté s nevyzeranými), ale ak zájdeš do ktoréhokolvek lepšieho zámočníctva dajú Ti tam novú planžetu a vyrežú ti ju podla tvojho klúča. A immobilizér ti nakóduje väčšina ludí s tých fór. Takto to spravil kamoš a celé ho to stálo 35€. Alebo potom skús http://autokluce.sk/ ale tam to bude stáť niečo cez 120€.
Ako pozeram si zo SNV tak asi pojdes do Autoves-u. Ale poviem ti moju skusenost ked som potreboval nieco do auta a isiel som do autorizovaneho servisu do PO tak v jednotlivych strediskach (su 3) sa lisili ceny radovo v niekolkych € za par poloziek co som chcel. Tak ak mas moznost ist aj do KE alebo PO vyuzi to a zisti si ceny lebo Autoves u vas mozno bude vyuzivat svoje dominantne postavenie a nadhodi cenu.