HipHop vs. Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skazatoN »

Jazdim na sk8 a hip hop nemam rad, nosim najviac obtiahnute nohavice ako sa len da , casto aj babske :) a je to uplne najlepsie :P nech ziju 70'roky The Ramones :)
A na svete je to tak ze "punkaci" jazdia najvacsie schody uplne vrazdy , a hip-hoperovia len take serky po zemi nudne .
Ja osobne by som nemohol si dat na seba siroke nohavice koli tomu ze by som si nevidel na dosku, a pudlo by mi nedovolilo vykopavat nohami a celkovo skateboarding so sirokymi nohavicami vyzera brutalne skaredo a necisto ,, vobec sa mi to nepaci ale je to vec vkusu :)
A tu je ukazka ako ma vyzerat riadna skejtuvacka v punkovom =)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

skazatoN napísal:Jazdim na sk8 a hip hop nemam rad, nosim najviac obtiahnute nohavice ako sa len da , casto aj babske :) a je to uplne najlepsie :P nech ziju 70'roky The Ramones :)
A na svete je to tak ze "punkaci" jazdia najvacsie schody uplne vrazdy , a hip-hoperovia len take serky po zemi nudne .
Ja osobne by som nemohol si dat na seba siroke nohavice koli tomu ze by som si nevidel na dosku, a pudlo by mi nedovolilo vykopavat nohami a celkovo skateboarding so sirokymi nohavicami vyzera brutalne skaredo a necisto ,, vobec sa mi to nepaci ale je to vec vkusu :)
A tu je ukazka ako ma vyzerat riadna skejtuvacka v punkovom =)
:aasmile19: :smt096 - babske nohavice , este si daj aj sexi topik a budes gay :)

skate som mal niekedy rad ale cim som starsi tak sa mi to paci menej a menej. (ja radsej bmx) .
pocuvam h-h (hlavne rap) a spojenie hip-hopu so skate-om mi nejde niako raz dohromady, v sirsich nohaviciach sa na skejte jedine zabijem, a zase nesom zakomplexovany emak aby som nosil dievcenske nohavice :) ,
je to moj osobny nazor na tuto vec a urcite ho nezmenim (to je pre tych ktory by chceli ripat)
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

no tak mi povedz kde kupim ultra-slim fit nohavice chalanske na slovensku za lacny peniaz ? v usa si kupim split za par stoviek , ale tu je slovensko :) a napriklad ludia co jazdia na freestyle bmx maju vsetci babske koli tomu aby sa im nezadrbavali do retaze, ale tak babske mam len jedny, ostatne mam chalanske ale z irska, a jedny z new yorkeru co prisli teraz konecne nejake aj na slovensko , aspon ze jeden jediny obchod sa vzpametal a prestal ponukat len vrecia.
Mimochodom neviem co ma oblecenie vhodne na skejt spolocne so sexualnou orientaciou, to bu*erant je aj ten kdo si da neopren na potapanie ? mam rad taketo nazory ludi , ktory poznaju len jeden druh oblecenia a to je TinTong Arinokamikutukashi moda :) ale no neriesim takych je tu na svk 90 % ludi :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

si ty iný lolo. Obtiahnuté nohavice nájdem pomaly v každom shope s handrami a je jedno či je to kamenný obchod ala funky-fish alebo e-shop. Už len v obyčajnom kenvele nájdem takých nohavíc niekoľko. A ak nie tak kúpim o číslo menšie.

Inak ak sa snažíš naozaj vyzerať ako ten ehm chlapík v tom videu, tak mi ťa je ľúto.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ten chlapik ako si ho nazval je totalne drbnuty (alebo to je ich drbnuty styl) ved ked spadol tak nie zeby sa pozrel na ranu ale vyplazil jazyk :roll: , no nech mi niekto napise ci to je normalne
// a k tym bmx , ja nosim rifle mishka, velmi kvalitne a niesu take ktore ti dobre ze sa nezastrcia do rite (cize obtiahnute)
// a ked si myslis ze ja nepoznam modu tak mas pravdu, :( , nemam ziadne veci od ralpha laurena, hilfigera, lrg a podobne ano nosim iba tingtong ci ako si to nazval :?
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

no ja som veru v ziadnom kenvele ani v ziadnom obchode nenasiel ziadne obtiahnute nohavice, a to som cestoval az do irska kde som nasiel az v tk.maxe co je az jeden obchod ... a hen to ze padol a nepozrel sa na ranu :DD to som este nepocul :D ved si pozri zero video tam padnu z 5-10 metrovej vysky z nejakeho gapu a drbnu si hlavu o zem a sa zasmeju a idu znovu :D omg pro skatery niesu baletky, ti jazdia az dokym im netrci kost vonku ...

a mimchodom budem radsej sa snazit vyzerat ako clovek ,ktory je fakt vynimocny a dokaze nieco co nedokaze takmer nikdo ako keby som sa mal hrat na takehoto blazna http://www.non-stop.sk/UserFiles/File/hudba/rytmus1.jpg
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PA3Ck »

Ja čo poznam vačšina Skajterov je Hip-hop ale zase poznam aj tých ktorý su punkeri podla man radšej sa hodi Punk a SKA k Skatebourdingu ako Hip-hop.. a potom su neutralny..
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Jazdím na skate, počúvam všetko čo sa mi páči, od punku, veľa veľa rockovej muziky, elektoniku, dnb, psychadelic trance.. mohol by som menovať do rána. Nosím aj obtiahnuté nohavice, aj voľné, oblečiem si to, v čom sa cítim dobre, ak niekomu pripadám ako bu*erant, nech sa páči každého osobný názor, keď sa niekomu nepáči ako jazdím, alebo ako sa obliekam, nech sa na mňa nepozerá... :?
čo sa týka toho hip-hopu, mne je to úplne jedno, nech si každý počúva čo sa mu páči, ja nikoho neodsudzujem.
Napísať odpoveď