CS 1.6 Server hojko.com
-
KaptMichal
King
Ano možno som sa trochu rozohnil, ale tak torchu som si tam predstavil seba. Na konci tej časti príspevku som ale písal, že pokiaľ by sa ukázalo, že hráč je čiter tak už s ním robte čo chcete len sa mi to zdalo také nespravodlivé. Samozrejme okolnosti a všetko hrá proti jumpstylovi takže ok, beriem.
//A leko, neber to osobne ale v poslednej dobe sa mi zdá akoby admini rozhodovali už viac podľa nálady ako podľa pravidiel - netýka sa to cheaterov, tí sa trestajú veľmi rýchlo a presne. Samozrejme niečo Vás naštve viac, niečo menej (Aj v real life, aj v CS) ale hráči ktorí si to "odpykajú" za to nie vždy môžu. Ja nie som nejaký veľký rekonekter, použijem to iba vtedy ak sa mi viac kôl/mapiek za sebou nedarí a mám nervy. Ten kick samozrejme prežijem, ani nechcem ospravedlnenie, vedu z toho robím iba pre to lebo v pravidlách nič také nie je.
//A leko, neber to osobne ale v poslednej dobe sa mi zdá akoby admini rozhodovali už viac podľa nálady ako podľa pravidiel - netýka sa to cheaterov, tí sa trestajú veľmi rýchlo a presne. Samozrejme niečo Vás naštve viac, niečo menej (Aj v real life, aj v CS) ale hráči ktorí si to "odpykajú" za to nie vždy môžu. Ja nie som nejaký veľký rekonekter, použijem to iba vtedy ak sa mi viac kôl/mapiek za sebou nedarí a mám nervy. Ten kick samozrejme prežijem, ani nechcem ospravedlnenie, vedu z toho robím iba pre to lebo v pravidlách nič také nie je.
-
KaptMichal
King
Vedel som, že sa to niekto spýta ale momentálne ma napadá jedine to keď Pepo nám prekazil hru 4fun v traine - začal dávať slaye a podobne a keď sme sa pýtali prečo tak nakoniec vysvitlo, že kvôli jeho nálade a ešte si spomínam ako pomE sa do mňa oprel po tom čo mi skočil do strely a som ho zabil. Potom mi celý aztec hovoril ako mu lezeim na nervy a, že čo si dovoľujem adminovi nadávať. Nepamätám si rozhovor do slova ale viem, že som očakával trest a to bude všetko a on namiesto toho začal hysáčiť. Vtedy mi nedal kick ani ban ale vyhrážal sa.
A pozri PsychoS je nemám potrebu tu kydať na adminov len tak bez príčiny ( a možno zo závisti, že ja ním nie som) na tom som už trocha veľký. Najbližšie keď dačo uvidím napíšem to sem nech je to aktuálne.
A pozri PsychoS je nemám potrebu tu kydať na adminov len tak bez príčiny ( a možno zo závisti, že ja ním nie som) na tom som už trocha veľký. Najbližšie keď dačo uvidím napíšem to sem nech je to aktuálne.
-
lekoklatik
VIP
Včera bol na servery celkom slušný incident. ja vs hráči. Padli reči typu že admin na servery kraľuje a neviem. Hovorím áno samozrejme admin na servery kraľuje. Jednalo sa tuším o menenie mapy, alebo niečo podobné. Myslím že som hráčom prakticky zakázal dávať rtv tým, že som napísal niečo v zmysle komu sa mapa nepáči, veľmi rád mu pomôžem zo servera, je plno iných hráčov ktorí si mapu zahrajú. A začali kecy a rtv a neviem čo. Dokonca mám pocit že sa niektorí hráči aj odpojili a neviem čo všetko. Vyzval som ich teda nech píšu na fórum, že si to tu všetko môžeme prebrať. Nech vidia všetci a súdia. No nikto nič. Tak sa akože nehnevajte na mňa ale čo má toto za zmysel.
Prečo teda keď sa votne mapa admin mapu zmení na to, čo chce on sám?
- Pretože hrať 10x do 8 hodín d2 nebaví nikoho.
- Pretože votnuť aim_map pri počte 21 hráčov na servery hovorí niečo o vašej logike /už len nominovať takú mapu mi príde nanajvýš divné/
- Pretože JA chcem aby sme si skúsili aj iné, nové mapy
Prečo nechcem hrávať cs_assault, fun_allinone, snow a iné?
- V assaulte majú CT značnú nevýhodu. Ne sú všetky cs mapy zlé. Ale podľa mňa je assualt tou najhoršou možnou voľbou pre CT. Jednoducho je veľmi ťažké tam hrať.
- fun_allinone je tak zabugovaná, že to ani normálne nie je. Už sa to tu tuším aj riešilo
- snow je mapa ktorá je za deň min 15x /snow dávam jedine vtedy, keď je na servery málo hráčov. Je to jednoducho dobrý pútač na hráčov/
Prečo sa oháňam kickom, banom, slayom?
- Pretože jednoducho udržiavam poriadok na servery.
Kto má výhrady, píšte sem. Veľmi rád prediskutujem dianie na servery, správanie nás adminov, správanie vás hráčov a neviem čo ešte všetko. Píšte sem, nie na servery.
Mám tiež pripomienku k hráčom, ktorí permanentne obviňujú hráčov z cheaterstva, a nič s tým nerobia. žiadne demo, lebo hlúpe keci. "admini choďte ho chytiť" a pod. Je mi jasné že cheaterov by sme mali chytať my, ale keď mám podozrenie, prečo nenatočiť? Dobre viete že adminov na servery pozná kopec ľudí, a tým sa znižuje príležitosť chytiť cheatera keď je jeden z nás v spec. Je mi jasné že si môžeme zmeniť meno, ale nie sme povinný skákať ako pískate.
Výhrady a kecy k hráčovi kolko? v štýle žer je cheater si odpustite. Natočte nám ho, postnite ho. Ak je cheater, dáme mu ban. Ja už som nad kolkom a doomom strávil niekoľko minút sledovania. Žiaľ, nič som nenašiel.
Prečo teda keď sa votne mapa admin mapu zmení na to, čo chce on sám?
- Pretože hrať 10x do 8 hodín d2 nebaví nikoho.
- Pretože votnuť aim_map pri počte 21 hráčov na servery hovorí niečo o vašej logike /už len nominovať takú mapu mi príde nanajvýš divné/
- Pretože JA chcem aby sme si skúsili aj iné, nové mapy
Prečo nechcem hrávať cs_assault, fun_allinone, snow a iné?
- V assaulte majú CT značnú nevýhodu. Ne sú všetky cs mapy zlé. Ale podľa mňa je assualt tou najhoršou možnou voľbou pre CT. Jednoducho je veľmi ťažké tam hrať.
- fun_allinone je tak zabugovaná, že to ani normálne nie je. Už sa to tu tuším aj riešilo
- snow je mapa ktorá je za deň min 15x /snow dávam jedine vtedy, keď je na servery málo hráčov. Je to jednoducho dobrý pútač na hráčov/
Prečo sa oháňam kickom, banom, slayom?
- Pretože jednoducho udržiavam poriadok na servery.
Kto má výhrady, píšte sem. Veľmi rád prediskutujem dianie na servery, správanie nás adminov, správanie vás hráčov a neviem čo ešte všetko. Píšte sem, nie na servery.
Mám tiež pripomienku k hráčom, ktorí permanentne obviňujú hráčov z cheaterstva, a nič s tým nerobia. žiadne demo, lebo hlúpe keci. "admini choďte ho chytiť" a pod. Je mi jasné že cheaterov by sme mali chytať my, ale keď mám podozrenie, prečo nenatočiť? Dobre viete že adminov na servery pozná kopec ľudí, a tým sa znižuje príležitosť chytiť cheatera keď je jeden z nás v spec. Je mi jasné že si môžeme zmeniť meno, ale nie sme povinný skákať ako pískate.
Výhrady a kecy k hráčovi kolko? v štýle žer je cheater si odpustite. Natočte nám ho, postnite ho. Ak je cheater, dáme mu ban. Ja už som nad kolkom a doomom strávil niekoľko minút sledovania. Žiaľ, nič som nenašiel.
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Leko ja ti k tomu len dodám, admin je BOH pre hráčov keď robí to čo oni chcú, ale v okamihu ako si dovolíš to nespraviť tak si ten najväčší _ _ _ _ _ na okrese, si totálne tráápny, jak tebe mohli dať admin práva a podobne, to neni o nálade adminov yogurt ale o tom že si zober dojdem tam ráno o siedmej do obeda tam dojde nespočetné množstvo idiotov ktorí stále majú niečo, niečo sa nepáči a podobne, to ešte prežiješ, obed býva zvyčajne taký kludnejší, ale v momente ako zapadne slno zase ako keby sa otvoril portál s dementizmom na pokraji hraníc, si nemysli že ja si tiež dávam kick a ban komu chcem, dobre vieš kolko krát počúvam aj ja pindy nejakého bezvýznamného funebráka z nejakej osady pri potoku možem mu zvysoka osra* hlavu, ale ja som si tie pravidlá o cenzúre a podobne nevymyslel, tak nemajte všetci u adminov za zlé keď dostavate kick alebo podobne, uznávam, niektorí hráči sú prekvapivo ústretoví, obíde cenzuru, dostane kick ale nasledne sa aj ospravedlní, čiže ho aj podla chovania máme v očiach inak. Myslím že aj atmosféra je uvolnenejšia pokial nedojde nejaký vandrák sa rozťahovať aké má velké cigáro aký je on šéf na inom serveri, čo všetko on dosiahol a aké sme my bezcenné 0... Toto máš skoro ako robotu učitela, plná trieda neposlušných detí, končí sa deň a nervy máš už ponad hlavu...
K tým mapám, aj ja sa snažím čo najviac dať do obehu mapy ako je cs_747, as_oilrig, de_piranesi a podobne, len potom tiež zas počúúvam že aká to je koko*** a ja si dávam do výberu čo chcem a oni sú len úbohí otroci našeho despotizmu, potom raz tuším aj padlo na serveri neviem od ktorého hráča že všetci admini majú WH...ak myslel WH v spectate tak má pravdu, chodia tam farebné obdlžniky, pokial myslel v hre tak to nehrozí pre vaše info...keby máme WH tak nemáme score aké mávame nie Nakazza, pepo?
(samozrejme vás nepodcenujem ako slabých hráčov:P) hráča kolko? mám rád no jeho brat doom bohužial osobitý prípad
Posledná pripomienka, či by sa nedal nejako obmedziť d2,inferno, nuke, aztec na pár dní/týždňov ako dakedy
K tým mapám, aj ja sa snažím čo najviac dať do obehu mapy ako je cs_747, as_oilrig, de_piranesi a podobne, len potom tiež zas počúúvam že aká to je koko*** a ja si dávam do výberu čo chcem a oni sú len úbohí otroci našeho despotizmu, potom raz tuším aj padlo na serveri neviem od ktorého hráča že všetci admini majú WH...ak myslel WH v spectate tak má pravdu, chodia tam farebné obdlžniky, pokial myslel v hre tak to nehrozí pre vaše info...keby máme WH tak nemáme score aké mávame nie Nakazza, pepo?
Posledná pripomienka, či by sa nedal nejako obmedziť d2,inferno, nuke, aztec na pár dní/týždňov ako dakedy
-
KaptMichal
King
Mad tvoj názor je veľmi zaujímavý by som povedal, ale to znamená, že to berieš príliš vážne, ja počas adminstva som nepociťoval vôbec žiadnu únavu z toho, že sa starám o server
. Ignorácia "vandrákov s veľkým cigárom" je najlepší spôsob ako "neprísť o nervy". A leko - admin nie je kráľ - admin je na to aby slúžil hráčom, keď chceš aby si bol nejaký despota na CS serveri založ si vlastný kašli na to čo hráči chcú a uvidíme koľko stáalych hráčov Ti ostane
. Mad ja som nehovoril o veciach kde admin robí to čo má a je v očiach hráčov zlý ale skôr o vykonštruovaných obvineniach. Napríklad pomE. ďakujem.
Mad Dad: Ja osobne suhlasim, aby sa na par tyzdnov (napr. do konca prazdnin by to bolo uplne vyhovujuce) vypustili mapy: de_dust2, de_inferno, de_aztec, de_old_aztec, fy_snow, de_nuke (Ten ale az po takom tyzdni, dvoch. Casto sa nehra, no ked by sa vypustili tie zvysne, nuke by sa hral kazdy druhy raz.). fun_allinone a cs_assault dat kompletne prec (bugy a znacna nevyrovnanost suboja CT vs. T).
A teraz od teorie k praxi: Mam tu slovo musej vahy. Moje budovatelske reci sa aj tak realitou nestanu.
R@mon: Schindlerova je pekna, pekne spieva, ale jej tvar... no.
Viac by ma zaujimal jej hrudnik, najma obsah kosickov. 
Nakoniec sa este pripojim k lekovi: Tiez ma seru, bez pardonu, curaci, ktori tam dojdu a zacnu dristat, kto ma co zapate. Napisem im, nech natocia demo a uz su ticho. No frcku by som im dal do nosa!
A teraz od teorie k praxi: Mam tu slovo musej vahy. Moje budovatelske reci sa aj tak realitou nestanu.
R@mon: Schindlerova je pekna, pekne spieva, ale jej tvar... no.
Nakoniec sa este pripojim k lekovi: Tiez ma seru, bez pardonu, curaci, ktori tam dojdu a zacnu dristat, kto ma co zapate. Napisem im, nech natocia demo a uz su ticho. No frcku by som im dal do nosa!
-
KaptMichal
King
-
PepoJr.
Medium Star
tak trochu poupravim tvoje tvdenie, ano prekazil som vam vasu "zabavku" na traine, ale nenapisal si aku, asi 5 kol po sebe sa vsetci teroristi (takmer) zhromazdili ako tlupa bezdakov k smetiaku pri lesiku, napisal som vam cez admina aby ste to uz nerobili, a hrali normalne, ziadna zmena nenastala tak som vam to napisal este raz, stale nic, tak som isiel do spectate a rucne strucne som si to s vami vybavil, koho som tam zbadal tak toho som vyslapoval (nie slay), este jedno kolo to polovica z vas nepochopila, tak som im to este raz ozrejmil, potom uz bol klud a mohol som ist hrat....a to co si napisal, ze kvoli nalade som to robil, zasa si len vytrhol z mojej odpovede...."Pepo, preco to robis?" odpoved "lebo nemam naladu to takto s vami hrat, ked sa neviete spravat normalne" (v tom zmysle bola odpoved, nie presne takto)...KaptMichal napísal:...momentálne ma napadá jedine to keď Pepo nám prekazil hru 4fun v traine - začal dávať slaye a podobne a keď sme sa pýtali prečo tak nakoniec vysvitlo, že kvôli jeho nálade...
a o praci adminov, ak sa vam nepaci, je to vas problem, nam sa paci
-
KaptMichal
King
-
lekoklatik
VIP
-
KaptMichal
King
Ak hovoríš, tak som ho zjavne nepochopil. Ak som tam mal cítiť iróniu tak bohužiaľ, aj keď, pochybujem.
Prism vysvetli mi ho. 
K tým mapám - hráčov by som rozdelil na tri rsp. štyri skupiny: stáli, občasní a zablúdilci. Chcel by som sa venovať prvým dvom. Keby sme to chceli úplne rozčleniť tak stáli sa delia na maníkov a nemaníkov. Maník je hráč ktorý strávi za CSkom na jednom srvri pár hodín. Takýto hráči tvoria najsilnejšie jadro servera a poznajú sa najlepšie. Nemaníci hrajú menej ale stále sú na serveri dosť a pri jednom maníkovi sa viac krát za deň vystriedajú. Tá druhá skupina - občasných hráčov : Hráč hráva server raz za deň jednu mapku alebo aj menej, samozrejme týchto hráčov všetci na srvri poznajú ale vidíme ich odosť menej ako tých z prvej skupiny.
A teraz prečo som to písal? No lebo Maníci a nemaníci, ako som si ich ja nazval sú takisto aj hráčmi podieľajúcimi sa na posune servera dopredu a nie je im server ľahostajní. Preto si myslím, že to čo chce väčšina z týchto hráčov by sa malo celkovo dodržiavať a srvr sa na ich požiadavky orientovať
K tým mapám - hráčov by som rozdelil na tri rsp. štyri skupiny: stáli, občasní a zablúdilci. Chcel by som sa venovať prvým dvom. Keby sme to chceli úplne rozčleniť tak stáli sa delia na maníkov a nemaníkov. Maník je hráč ktorý strávi za CSkom na jednom srvri pár hodín. Takýto hráči tvoria najsilnejšie jadro servera a poznajú sa najlepšie. Nemaníci hrajú menej ale stále sú na serveri dosť a pri jednom maníkovi sa viac krát za deň vystriedajú. Tá druhá skupina - občasných hráčov : Hráč hráva server raz za deň jednu mapku alebo aj menej, samozrejme týchto hráčov všetci na srvri poznajú ale vidíme ich odosť menej ako tých z prvej skupiny.
A teraz prečo som to písal? No lebo Maníci a nemaníci, ako som si ich ja nazval sú takisto aj hráčmi podieľajúcimi sa na posune servera dopredu a nie je im server ľahostajní. Preto si myslím, že to čo chce väčšina z týchto hráčov by sa malo celkovo dodržiavať a srvr sa na ich požiadavky orientovať
-
morfeusko
Medium Star
Za raz vyhrala retardacia... zato ze su tie mapy stale svedci o tom ze vacsina hracov si ich zvoli ak ej tam admin tak zmeni mapu vtom problem nevidim... Ale aby sa odstranili zakladne mapy ktore robia public publicom to je nahlavu (zato ze mastros kazdych 5 stran stale toci o tom istom ze sa to hra dokola...)
dakujem tym co sa za mna prihovarali dikk...no JOKI urcite niesom,....JOKI ten je za slovenskymi hranicami daleko pracovne takze on tu najblizsie 2 mesiace nebude za to vam rucim,strasne my chyba tento server a cem na nom hrat aspon na tu dobu kym sa nevrati JOKI,ak dojde hnet vam napisem,ze je doma a bud date ban my,alebo nechate ma tu,on mozno uz neskusi napajat sa na tento server ,prosiiim aspon trocha cem si este zahrat a prepacte ze som pod inym nikom Tony.....