Kupil som si 2 roky pouzivanu grafiku gf8800 gts. Odvtedy mi PC hocikedy zamrzne a neviem si s tym rady. Teplotou to urcite nebude, lebo zamrzne aj hned po starte, ked je uplne chladny, pomoze jedine tvrdy reset. Potom aj hodinu ide a zvladne aj tazku zataz ako 3d mark a pod. Najcastejsie mi mrzne pri hrani, ked sa uplne zasekne obraz a z reprakov ide len trhany zvuk. Napadlo ma, ze by mohol byt problem s napatim, ale mam vykonny 480W zdroj. Prosim poradte...dakujem
mam zostavu: MB MSI K800 SLI platinum, 2x 1gb DDR2 400mhz Dual channel, AMD 64 3200+, WIN XP SP3
Mrznutie PC
Mrznutie PC
tak zacalo mi to robit az ked som si dal do PC tu grafiku, dovtedy nikdy. Teraz zapnem PC a este ani nenacita WIN a uz je to zamrznute, potom dam reset a PC ide v pohode nejaky cas a potom v hre zas to iste. Fakt neviem...
Mrznutie PC
So starou mi to nerobilo...Lenze nechapem preco to teraz robi, ked kamosovi slapala v pohode a kvoli teplote to nie je. Ale vsimol som si, ze napajaci kabel z grafiky do MB ma len 3 piny aj ked je to klasicky napajaci kabel ako na disk, cize 4 pinovy. Ale ten 3pinovy bol v zakladnej vybave od dosky, tak asi v tom nebude problem :-/ fakt neviem...
Mrznutie PC
ovladace ma napadli ako prve, preinstaloval som WIN a teraz vzdy pri starte to raz zamrzne, ale potom ide OK, len som zvedavy ako dlho, to som este neotestoval :-/