2.1 reproduktory a DVD player.
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
2.1 reproduktory a DVD player.
Zdravím potreboval by som pomoc pri kúpe reproduktorov 2.1 a dvd prehrávača samozrejme už aj z divix a takýmito serepetičkami.
Chcel by som to mať naraz spojené aj z PC aj z DVD prehrávačom. Prosím poradte mi niečo.
Môj rozpočet na DVD player je 50eur a na 2.1 repráky 50 eur. smaozrejme dá sa to kombitovať lepšie povedané za tieto dve veci som ochotný dať 100eur.
Nekupujem to pre seba ale kamarát ma poprosil.
Za rady veľmi pekne dakujem.
Chcel by som to mať naraz spojené aj z PC aj z DVD prehrávačom. Prosím poradte mi niečo.
Môj rozpočet na DVD player je 50eur a na 2.1 repráky 50 eur. smaozrejme dá sa to kombitovať lepšie povedané za tieto dve veci som ochotný dať 100eur.
Nekupujem to pre seba ale kamarát ma poprosil.
Za rady veľmi pekne dakujem.
Ak to chces spojit aj s PC aj s dvd tak by si mal zohnat Nejaky maly Mixpult napr. na aukro na to co chcete staci aj tento http://www.aukro.cz/item705397301_proda ... _pult.html a mozte urobit aj nejaky ten mix
ale ak by stacili 2+0, tak sa pozri po redstar rs-220... tam sa da napojit dvd, mp3 a pc naraz sa mi zda a mam taky dojem, ze tam vies napojit aj subwoofer... je k tomu dialkove, na ktorom si prepinas, ci ches mat zvuk z pc, dvd, mp3... na jednej stranke dostali tie repro hodnotenie za zvuk 9/10.. tiez som zvazoval ich kupu, ale zatial som to nechal na koss sluchatkach. takze sa po tom cekni ak chces