Dabing do hier
Dabing do hier
Zdravim, som "programator" zaciatocnik
Chcel by som naprogramovat dabing ale neviem akom programe
Vopred dik
Chcel by som naprogramovat dabing ale neviem akom programe
Vopred dik
1 ze trochu veim o programovaniBX napísal:tak si to zhrnieme:
1.) Co znamena "programator" zaciatocnik?
2.) Do akej hry by si ten dabing chcel robit?
3.) Vies ty co je dabing?
2 Command & Conquer 3 Kane's Wrath
3 je to rec akej to bude hovorit
Tak s novymi poznatkami by som to zhrnul asi takto:
Dabing sa neprogramuje, pretoze sa dabuje (tzn. hovori do mikrofonu (vacsinou
))
K tej hre. Ta hra je nejako naprogramovana, zisti ako su v nej ulozene audio subory s dabingom. Je mozne (ale nepravdepodobne) ze by to boli obycajne .mp3, alebo .wav subory.
Take stastie ale nemas, tagze ked zistis, v akom subore su ulozene, mozes pohladat program, ktory vie takyto typ suboru editovat, konvertovat apodobne veci.
Ak najdes, mozes sa pustit do toho (tiez nepravdepodobne)
Ak nenajdes, budes sa musiet naucit viac o programovani ("nieco viem o programovani" ti nestaci
) a urobit si taky program (veeeeelmi nepravdepodobne
)
Tagze tak
Otazky?
Dabing sa neprogramuje, pretoze sa dabuje (tzn. hovori do mikrofonu (vacsinou
K tej hre. Ta hra je nejako naprogramovana, zisti ako su v nej ulozene audio subory s dabingom. Je mozne (ale nepravdepodobne) ze by to boli obycajne .mp3, alebo .wav subory.
Take stastie ale nemas, tagze ked zistis, v akom subore su ulozene, mozes pohladat program, ktory vie takyto typ suboru editovat, konvertovat apodobne veci.
Ak najdes, mozes sa pustit do toho (tiez nepravdepodobne)
Ak nenajdes, budes sa musiet naucit viac o programovani ("nieco viem o programovani" ti nestaci
Tagze tak
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mohol by si to otvoriť cez FinalBig. Tu máš návod aj s linkom na down: http://mevault.ign.com/View.php?view=Tu ... etail&id=2 Problémom ale asi bude, že tie audio stopy nemusia byť v mp3 alebo wav ako si to predstavuješ (alebo skôr dúfaš?). Väčšinou býva vo formáte mus, a na to budeš potrebovať hladať zase ďalší program, nejaký encoder/decoder. Nestačí ti player, lebo si musíš uvedomiť že chceš tie zvuky zamieňať. Čiže svoje mp3 prerábať do tohto formátu. Ak to ale bude mp3 alebo wav, tak to bude o dosť jednoduchšie. Potom ti stačí len dúfať že FinalBig vie tie big súbory aj vytvárať/editovať