WRESTLING
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
IamMartinQo
Star
No takze stiahol som hru a rozbalil. Prekvapujuco som zistil ze instalovat nic nemusim co ma aj potesilo tak som to hned aj pustil. Na zaciatok tam bola zvucka RAW co ma fajne navnadiloa tesil som sa ze si to zahram. Avsak ta zuvcka bola nakoniec to najlepsie na tej hre, totiz hned ako skoncila tak na mna vybehla neuveritelne skareda grafika. Povedal som si ze no nevadi a skusil som si dat WWE Championchip [samorejme pozrel som ovladanie, zdalo sa celkom lahke] ked mi vyskocili uvodne obrazovky wrestlerov [John Cena vs Kane] tak ta skareda grafika bola este skaredsia zrazu. Ked som zacal hrat tak som zistil ze s 6 tlacitok ktore mam pouzivat na boj mi idu az 3 zbytok proste ako keby som ani nestlacal. Dalsia zaujimavost bola ze cim viac som do Kana mlatil tak tym mne ubudala energia a jemu pribudala .... zaujimave. Vrcholom vsetkeho bolo ked nakoniec zacalo odpocitavanie [na mna] a ja som to nemohol nijak zrusit a neprisiel som ani po 4 zapasoch ako nato. Rozhodne tuto hru doporucujem ked ste az moc kludny a potrebujete si spravit trocha nervy.
Je ale nie pre PC kuwa :DDIamMartinQo napísal:v skutocnosti su to tie iste![]()
Novsi wrestling ako 07este nie je , a asi ani nebude
-
IamMartinQo
Star
-
IamMartinQo
Star
Nie je to potvrdene, aleSteve povedal ze by to chcel skusit este
bol by som rad ale mam dobru spravu
The Miz,vieste tem hajzel, co provokoval Cenu, tak
Som radd ze ho vyhodili aspon z RAW-u 
a vraj sa vracia aj D-Generation X - Shawn Michaels-HBK
Ten ma paradnu ru kopacku do krku
The Miz,vieste tem hajzel, co provokoval Cenu, tak
Kód: Vybrať všetko
http://www.wrestlingweb.cz/clanky/novinky/profil-the-miza-bol-odstraneny-z-wwe_coma vraj sa vracia aj D-Generation X - Shawn Michaels-HBK
Ten ma paradnu ru kopacku do krku