Neviem si s tym rady. Chcem si naprojektovat rodinny dom. Od nakreslenia, cez farbu stien, rozmiestnenie nabytku az po vybratie stresnej krytiny a aby vysledok bol aj v 3D, zeby som videl ako to vyzera. Potrebujem vediet v akom programe sa da toto spravit, alebo aspon väcsia cast. Mohli by ste mi poradit ak mate s tymto nejake skusenosti?
ale to neni az také blbé samozrejme to neni pro ale je to veeelmi jednoduché pekne výsledne. Zhruba by sa to aj tam dalo skusit. ale ked tak The Sims 2..
a ktorý je asi naj ?? stýchto v pomere lahšie pracovanie a teda ide mi hlavne o farby kedže ideme teda chceme prerábať dom a chceme tam vyskúšať nakombinovať farby atd.
btw. nedavno slo v telke o nejakom chlapikovi, co toto robi za peniaze profesionalne. Ak ti to naozaj treba a mas nieco bokom, je lepsie zajst za nim, ako sa ucit vsetko
Mám vyštudovanú SPŠ Stavebnú a mám 4ročnú prax s programom Archicad, naprojektovanie takého domu zabere asi 2dni dokopy,keď neustále robiš,samozrejem musíš mať dopredu nachystané nejaké veci aby si to mohol zrealizovať