je to len dalsi bezny datum. Skus pozriet do kalendara a najdes tam vela zaujimavych datumov. Pochybujem zeby sa malo nieco stat tak ako to opisuju na tej stranke. Mne sa napr. dost casto stava ze sa pozriem na hodinky a su tam 2 rovnake cisla, najcastejsie 15:15 a 22:22 , Nahoda? - urcite Nadprirodzena schopnost? - mozno Kontakt s diablom? - pochybujem
hmm tento datum mi nepride ani velmi nejako vynimocny... viac sa mi paci
ten ktory len este bude 09:09:09 - 09/09/09
a takych datumov je kopa napr toto uz tiez bolo vypada to tiez nadherne 04:05:06 - 07/08/09
Jaj ty niektory ludia ja som si ani neuvedomil ze nieco take je. Ako niekto moze na takyto okamih povedat ze zaacnu padat lietadla z oblohy. To musi byt psychicky chory alebo nejaky nabozesky fanatista.
Nič výnimočné, takých dátumov ešte bude. Mňa to nijako nenadchýna a ani sa nad tým nepozastavujem. Nejakých astrológov to možno zaujme, ale inak je to iba minúta ako každá iná.
tych magickych datumov je teraz nejako pozrehnane, vcera 08/08, dnes sa da vytvorit 09/08/09, ked si k tomu pridate dalsie kombinacie kedze napr v USA je v zapise datumu najskor mesiac a potom den, tak tych magickych datumov zrazu je az moc