Hra ktora stoji za to(poradte)
-
ChallengerQo
Expert
lol tu graficku som mal asi pred 7 rokmi som nevedel ze to este niekto taku starozitnost pouziva odporucam ti taky tetrisDj-XxX napísal:Aj mne nejaku hru kludne starsiu na stary komp je tam GK MX440 a 2,8ghz proc a RAM 512mb
Ak rpg , fantasy a online , tak skús MU ONLINE , je veľa servrov . Stačí nagoogliť , je to veľmi chytlavá hra , ak si však na dobrom servri , ktorý neni ľahký ako napríklad slovenské triforcemu alebo české cismu . Vážne odporúčam , pri tejto hre som presedel hodiny , je ako droga .
Hra je stiahnuteľná zadarmo väčšinou na stránke serveru !
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja by som poradil Oblivion
... sice je to SP ale aj tak cool hra...
alebo 4story, nieco ako "horsia" napodobenina WoWka... teda este je to len beta, ale aj tak stoji za to
...
alebo ako pisal dakdo nadomnou, nejake prince of persia? - warrior within je v pohode myslim
.. (ja mozem snivat mam slaby PC na to
)
alebo 4story, nieco ako "horsia" napodobenina WoWka... teda este je to len beta, ale aj tak stoji za to
alebo ako pisal dakdo nadomnou, nejake prince of persia? - warrior within je v pohode myslim
-
TUCERO_SVK
Star
-
TUCERO_SVK
Star
-
GheTTo
Medium Expert
to mas zas odkial ze tak neskoro ?TUCERO_SVK napísal:cca rok 2011 sorry ze ti kazim radost
-
GheTTo
Medium Expert
ved prave preto som sa to pytalrochedo napísal:je to blud - ziadne info ohladom datumu vydania D3 neni znamy..