Difalcone napísal:Nazdar vsetci, poznate niekoho kto by akukolvek z epizod l4d uz presiel na experte, iba sam z bot(a)mi a pozor, bez toho, ze by ho co i len raz zabili?
ja akurat tak death toll prvu mapu z no mercy mozes len tak prebehnut tiez...
ale naco, na multi to nema
To L4D je zaujimave...Ked pozerate v prehlade, je napisane dostupne, ked otvorite popis produktu, tak do 24 hodin a ked pridate do kosika tak do 5 dni...ktore z toho je pravda...?
No, dnes som pisal do PGS a mi odpisali, ze je to vypredane a snazia sa zohnat este nejake kusy. Takze mozno to bude niekedy buduci tyzden, mozno nikdy...
//Edit: Vecer prisiel mail, ze po naskladneni to budu odosielat, takze buduci tyzden bude v znameni Zombies
neviem ci sa to tu uz niekde riesilo ale mam problem. Chcem si zahrat po sieti tuto hru ale nejde mi to. Nevidime sa v server browseri a cez connect IP, teda cez konzolu to nejde. Vie mi niekto poradit co vsetko na to treba. Dedikovany server si len obycajna lanka. Je to vsetko non-steam takze by som poprosil len kvalitne rady a nie ziadne kup si original. Dakujem.
PsychoS napísal:neviem ci sa to tu uz niekde riesilo ale mam problem. Chcem si zahrat po sieti tuto hru ale nejde mi to. Nevidime sa v server browseri a cez connect IP, teda cez konzolu to nejde. Vie mi niekto poradit co vsetko na to treba. Dedikovany server si len obycajna lanka. Je to vsetko non-steam takze by som poprosil len kvalitne rady a nie ziadne kup si original. Dakujem.
ano je zbytocna lebo nechcem do toho pchat prachy. budem to hrat mozno mesiac dva potom am to prejde a bude mi to pripadat ako zbytocne vyhodene peniaze. a mimochodom keby som si chcel zahrat s kamaratmi po sieti tak to aby si potom vsetci kupili original?
no vzhladom na to ze za 2 mesiace ma vyjst dvojka, tak by som sa im tiez na to vysral...
ale tak ked ti to nejde po sieti tak to hrajte cez garenu - to sa oplati zvlast ak na to nie ste styria, lebo s botmi je to o hovne
Toy M@ch!n3 napísal:15€ to je naozaj uplne zdieranie, nechapem ako to mozu po niekom chciet btw dufam ze aspon to CSko ktoremu adminujes mas original
to je asi jedine co mam original. a mimochodom uz som rozbehal aj ten L4D non steam
//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 13:19 )
hrava to tu este niekto? prepokladam ze malo kto z vas splnil vsetky achievmenty. ja mam stiahnutych niekolko desiatok kampani. je to dost bomba. Nepridal by sa niekto?