Veet 3 minutovy depilacny krem

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
GENTEL.JUNIOR
Amateur
Amateur

Veet 3 minutovy depilacny krem

Príspevok od používateľa GENTEL.JUNIOR »

Chalani mate s nim nejake skusenosti?Co ste s nim depilovali?Osvedcil sa vam alebo nie?Piste sem vase postrehy pripadne skusenosti.
Prílohy
krem_lg.gif
(9.95 KiB) 1865 stiahnutí
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jednej slecne ten skuvety veet raz tak popalil nohy, ze ju asi tyzden boleli.daj si pozor aby si nebol alergicky na daco z toho.
GENTEL.JUNIOR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa GENTEL.JUNIOR »

zelovoc napísal:jednej slecne ten skuvety veet raz tak popalil nohy, ze ju asi tyzden boleli.daj si pozor aby si nebol alergicky na daco z toho.
no zaujmave :o sak ak to niekto pouziva ci baby alebo chalani nech sem pisu nazory
saya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa saya »

ta potom ta slecna neskusila na malom kusku pokozky ako na to reaguje.....ked je hlupa tak je hlupa...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

S tym trojminutovym skusenosti nemam, ale klasicky desatminutovy je o nicom. Po 10 min.som skrabala s tou pribalenou skrabkou, az som mala kozu cervenu a aj tak tam polovica zostala. Takze tym trom minutam moc neverim. Ale sa mi bude chciet a bude cas, tak kupim a vyskusam.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Veet mi stačil raz a už nikdy viac. Depilovala som si tou penou úplne prvýkrát nohy a hrôza. Jasné, nevyskúšala som si, ako budem reagovať, takže keď ma po 5 minútach ma to neskutočne štípalo, ale čo, povedala som si, že ešte tých ďalších 5 vydržím. Nevydržala som, bežala som si to zmyť, nohy celé červené, koža osušená sa mi olupovala a chlpi ostali. Vyzerali síce, ako keby dostali elektrickým prúdom, ale nakoniec som ich aj tak musela oholiť. Možno tento trojminútový bude iný. V každom prípade si vyskúšaj najprv reakciu na kúsku pokožky. :wink:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

pryja napísal:S tym trojminutovym skusenosti nemam, ale klasicky desatminutovy je o nicom. Po 10 min.som skrabala s tou pribalenou skrabkou, az som mala kozu cervenu a aj tak tam polovica zostala. Takze tym trom minutam moc neverim.
Tak s týmto mám podobnú skúsenosť. :? Celkovo ma Veet nejako nenadchýňa...
Napísať odpoveď