Aký soft na nahrávanie z kamery do PC?

Informácie o software, ankety...
pavucek
Medium Star
Medium Star

Aký soft na nahrávanie z kamery do PC?

Príspevok od používateľa pavucek »

Zdravím Vás!

Mám klasickú digitálnu kameru na miniDV pásky a s pripojením do PC cez rozhranie FireWire IEE 1394. Potreboval by som nejaký softwér, ktorý by dokázal v reálnom čase čo kamera sníma nahrávať na PC. Niečo ako strážna kamera..... Dík....
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No niektore programy k TV karte to urcite dokazu.

Pripojis kameru cez svhs k TV karte. V programe ktory je k nej vyberies vstup SVHS kde si zapojil kameru. Zobrazi sa ti obraz ktory snima kamera a stlacis rekord. (pozor nie rekord na kamere ale v programe)

Ale ty potrebujes cez FireWire. No neskusal som ale mozno cez nejaky strihovy program sa to normalne da. Skus Windows Movie Maker ktory je normalne vo windowse.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pavucek: Skus Adobe Premiere alebo Pinnacle Studio.

vladenko007: Odpovedal si mu uplne mimo, nic co si napisal ho nezaujima. Co v pripade, ze po pripojeni cez FW rozhranie kamera nedokaze snimat, ale ide len v rezime prehravania, resp. prenosu dat do PC??? K SVHS si sa ako dopracoval??? Co ak tam je Master DV - FireWire kabel??? Alebo FW 6 PIN na FW 4 PIN, ci FW 6 pin na FW 6 PIN a k tomu mozu byt este kombinacie (samcek, samicka)..., hmm???
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ako som dosiel k SVHS? Osobne som tak nahraval s vydeorekorderu aj s kamery do PC. Nakolko to bola Hi8 pripojil som ju cez TV kartu cez redukciu cinch/SVHS alebo je to nieco podobne ako SVHS je to vsup na TV karte.

A ze tam ma na kamere AV out dam krk.
No odkial vies ze nema TV kartu mozno ma. Snazil som sa pomoct

//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 11:30 )
A tym ze som nahraval s kamery do PC som nemyslel tak ze to co bolo nahrate v kamere som chcel dostat do PC. Myslel som to tak ze som prepol na kamere na rezim ako ked chcem nahravat a na PC v programe som zapol record.
Prílohy
tv-card-5.png
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

program ktorym to rozbehas sa vola Willing Webcam plnu verziu zohnas na lamkach demo tu http://www.willingsoftware.com/ obsahuje vsetko co potrebujes od vytvorenia stranky na web stream od nahravanie casove (time lapse ) po nahravanie spustanie pohybom ... ps na kamere si vypni demo mod a vyber kazetu lebo si znicis hlavu ako ja :))))((((
Napísať odpoveď