NOD 32 + fix -----> aktualizacia
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
NOD 32 + fix -----> aktualizacia
caute mam nod 32 aj s fixom... vraj by sa malo dat aktualizovat bez problemov ale ked dam aktualizovat vypise mi : nemozno sa pripojit k serveru! ... co je s tym al. neviete ako sa da aktualizovat nod zadara?
Re: NOD 32 + fix -----> aktualizacia
vypni firewall.Masaker napísal:caute mam nod 32 aj s fixom... vraj by sa malo dat aktualizovat bez problemov ale ked dam aktualizovat vypise mi : nemozno sa pripojit k serveru! ... co je s tym
-
vladino001
Light Professional
-
cislo5
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
len trebaq sledovat instrukcie a ked sa pise ze nerestartovat a vypnut automaticke aktualizacie tak to treba urobit tie autoaktualizacie treba neskor po restarte zapnut a je vsetko okMasaker napísal:uz som to volalako rozbehal... dik..
tam ked sa inslaluje fix a nod...
po nainstalovani nodu nerestartovat a nainstalovat fix az potom restart
-
sanyika
Medium Star
Toto zrovna neni pravda.....staci ked nainstalujes...restartnes kedy len chces a potom si das pri aktualizaciach ze vybrat server automaticky....prvy krat ti to nepoojde ale potom to v pohode naskoci....ja som to robil takMasaker napísal:uz som to volalako rozbehal... dik..
tam ked sa inslaluje fix a nod...
po nainstalovani nodu nerestartovat a nainstalovat fix az potom restart
Re: NOD 32 + fix -----> aktualizacia
do dnes mi to robilo ale som sa pozeral a uz mam aktualnu verziu db :) ...a nic som neurobil, len som bol trpezlivy :)Masaker napísal:caute mam nod 32 aj s fixom... vraj by sa malo dat aktualizovat bez problemov ale ked dam aktualizovat vypise mi : nemozno sa pripojit k serveru! ... co je s tym al. neviete ako sa da aktualizovat nod zadara?
-
aughostino
Medium Professional
ozivim tuto temu, nedavno som preinstalovaval win a nahadzoval som vsetky programy odznova, nainstaloval som NOD 32 2.5 skusobnu verziu na 30dni a tiez mi vypisuje hlasku Nemozno sa pripojit k serveru, popri tom mam zvolenu moznost vyhladat server automaticky. Posledne aktualizacie su zo dna 11.1.2006, pridal som do Firewall-u Nod ako vynimku ale nepomohlo, neviete co s tym moze byt?