WiFi
WiFi
Ako by som najlepšie prekonal heslo (šifrovanie)? Chytým na notebooku 2 siete a u starkej dalšiu.
1. WEP 2. WPA a sem tam nejaká s WPA-2 či ako to je.
Ako by som prekonal tieto heslá? Všetko je rozličnom mieste. Doma mám to WEP to by mi zatiaľ stačilo prelomiť. Ja som niečo čítal že aircrack-ng a nainštalovať to na UBUNTU. A som to robil cez ten príkaz sudo apt-get install a mi vypísalo že komplet či čo to ale nikde som si ten program nenašiel. Som v UBUNTU amatér. Tak som úplne mimo. Ak má niekto niečo na XP alebo na Win 7 tak by som to privýtal. By to bolo lepšie ako v tej UBUNTE. Ale poteší návod aj na UUNTU ak by som to pochopil. Poprosil by som jednuduchý návod na hociktorý program ktorý používate a máte to odskúšané. Ďakujem.
1. WEP 2. WPA a sem tam nejaká s WPA-2 či ako to je.
Ako by som prekonal tieto heslá? Všetko je rozličnom mieste. Doma mám to WEP to by mi zatiaľ stačilo prelomiť. Ja som niečo čítal že aircrack-ng a nainštalovať to na UBUNTU. A som to robil cez ten príkaz sudo apt-get install a mi vypísalo že komplet či čo to ale nikde som si ten program nenašiel. Som v UBUNTU amatér. Tak som úplne mimo. Ak má niekto niečo na XP alebo na Win 7 tak by som to privýtal. By to bolo lepšie ako v tej UBUNTE. Ale poteší návod aj na UUNTU ak by som to pochopil. Poprosil by som jednuduchý návod na hociktorý program ktorý používate a máte to odskúšané. Ďakujem.
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Stiahni si tuto distribuciu http://www.wifislax.com/ . Je to distribucia specialne upravena na wifi hack, obsahuje ovladace aj vsetky potrebne aplikacie. WEP prelomis lahko, mozno aj WPA. Ale WPA(2) z AES sifrovanim sa neda.
-
MakeFake
Spammer
Je to specialna distribucia linuxu urcena na wifi hack. Teda obsahuje vsetky potrebne nastroje, ovladace a pod...
V pripade normalnej linuxovej distribucie by si vsetko instalovat, nastavovat a trapit sa s tym. (hoci ani to nie je nejaky velky problem)
Tu staci ked to len stiahnes, napalis na CD a nabootujes. Potom uz len si vyberies tvoju wifi kartu a ovladac sa nainstaluje a potom spustis AiroScript kde si vyberies aky utok chces vykonat a akym sposobom.
Kedze sa jedna o live distribuciu, linux nezanecha ziadne "stopy" na disku.
Chod na youtube.com a napis do vyhladavanie "WEP hack" a to ti uz najde vela navodov.
V pripade normalnej linuxovej distribucie by si vsetko instalovat, nastavovat a trapit sa s tym. (hoci ani to nie je nejaky velky problem)
Tu staci ked to len stiahnes, napalis na CD a nabootujes. Potom uz len si vyberies tvoju wifi kartu a ovladac sa nainstaluje a potom spustis AiroScript kde si vyberies aky utok chces vykonat a akym sposobom.
Kedze sa jedna o live distribuciu, linux nezanecha ziadne "stopy" na disku.
Chod na youtube.com a napis do vyhladavanie "WEP hack" a to ti uz najde vela navodov.
Díky moc.. Takto nejako som si to predstavoval..
Idem teda sťahovať. Keď to budem mať a bude nejaký problém tak sa ozvem. Zatiaľ díky moc. A pôjde s tým prekonať aj WPA??
//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2009, 19:49 )
No tak som si to stiahol... napalil... nabootovalo mi to a keď to načítavalo tak mi zamrzol notebook..... om to skúšal asi 5 krát a stále to isté....
//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2009, 19:49 )
No tak som si to stiahol... napalil... nabootovalo mi to a keď to načítavalo tak mi zamrzol notebook..... om to skúšal asi 5 krát a stále to isté....
tlačiareň.. a možno som tam mal aj USB klúč Kingston 4GB... ale to iba možno... odpojím to a vyskúšam...
Všetko som poodpájal a vyskúšal to znovu a stále to isté... posledný riadok znie:
cardmgr[3525]: watching 1 socket
_
toto tam je ako posledné aj s tým podtržníkom na druhom riadku. A úplne zamrzol. Nič nerobí. Musím iba vypnúť natvrdo. Nedá sa ani resetovať.
Všetko som poodpájal a vyskúšal to znovu a stále to isté... posledný riadok znie:
cardmgr[3525]: watching 1 socket
_
toto tam je ako posledné aj s tým podtržníkom na druhom riadku. A úplne zamrzol. Nič nerobí. Musím iba vypnúť natvrdo. Nedá sa ani resetovať.
To mám na notebooku... a ten notebook je novy. Mam ho asi 3-5 mesiacov. Viac nie. Tak neviem či by to pomohlo.. a nahrávať nový BIOS sa tak trošku bojím. Som počul že ak by sa niečo stalo tak by bol celý PC v mojom prípade notebook nefunkčný.. to ale neviem či je pravda lebo som to nerobil a neviem ani ako sa to robí. Ale ako som povdal ten notebook je nový.
-
Andrew007
Guru wannabe
Ziadne OT ale najlepsie je natom ze chces "hackovat" wifi siet a ani zakl. prace s PC neovladas.mischooo napísal:To mám na notebooku... a ten notebook je novy. Mam ho asi 3-5 mesiacov. Viac nie. Tak neviem či by to pomohlo.. a nahrávať nový BIOS sa tak trošku bojím. Som počul že ak by sa niečo stalo tak by bol celý PC v mojom prípade notebook nefunkčný.. to ale neviem či je pravda lebo som to nerobil a neviem ani ako sa to robí. Ale ako som povdal ten notebook je nový.
Dobre.. ja využívam aj google ale Ke)d všetko čo som skúšal chcelo inštalovať najskôr z netu. Ale ako mám ja notebook pripojiť na net keď právedpreto chcem nejakú WiFi kacknúť aby som sa tam dostal. Ja si to sťahujem na inom PC a dávam cez USB do notebooku.. mám tam odpálenú sieťovku a ide mi iba WiFi a všetky WiFi čo sú tu sú zaheslované. Preto to chcem hacknúť. Aby som sa dostal aspoň semn tam na net. Všetci píšu aké je to jednoduché ale ja sa s tým serem asi 3 dni a stále nič... všetko mi nachádza programy na Linux. Ale ja v Linuxe neviem inštalovať. V tom som ešte amatér. A keď som niečo inštaloval v UBUNTE tak cez terminál ale potom keď mi napísalo komplete tak som ten program nikde nenašiel.