Európske futbalové poháre
-
ledenaster
Medium Professional
Kosice: Fuf tak tam hrozy debakel....ak aj nepostupia aspon si zahraju proti silnemu superovi a muzstvo to posunie o nieco dalej....sanca ?
asi 15%
Zilina: Po drsnych fanusikoch z Chorvatska privitaju policajti dalsich blaznov zo Srpska...a dufam ze tento dvojzapas dopadne pre Zilinu rovnako ako proti chorvatom...Zilina postup
...sanca ? asi 68%
Slovan: Slovan dostal tim ktoremu sa moc minulu sezonu nedarilo, navyse tentor ocnik odisiel Klaas J. Huntelaar co prenho bolo minusom ist do Madridu, kedze teraz prestupuje zas do Milana....ale uvidime....
No Ajax je nepochybne velmi silny tim i napriek jeho odchodu, manazerka Ajaxu sa smiala ked pocula ze s kym hraju dvojzapas....nuz verme ze sa na konci budeme smiat my...sanca ? 20%

asi 15%
Zilina: Po drsnych fanusikoch z Chorvatska privitaju policajti dalsich blaznov zo Srpska...a dufam ze tento dvojzapas dopadne pre Zilinu rovnako ako proti chorvatom...Zilina postup
Slovan: Slovan dostal tim ktoremu sa moc minulu sezonu nedarilo, navyse tentor ocnik odisiel Klaas J. Huntelaar co prenho bolo minusom ist do Madridu, kedze teraz prestupuje zas do Milana....ale uvidime....
No Ajax je nepochybne velmi silny tim i napriek jeho odchodu, manazerka Ajaxu sa smiala ked pocula ze s kym hraju dvojzapas....nuz verme ze sa na konci budeme smiat my...sanca ? 20%
-
ledenaster
Medium Professional
Ku ktoremu konkretnemu muzstvu ?Muffi napísal:ledenaster - odkiaľ ty berieš toľko optimizmu?
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
tych 15% a 20% ma byt optimizmusMuffi napísal:ledenaster - odkiaľ ty berieš toľko optimizmu?
co sa tyka belehradu vidim to rovnako, tim predsa nie je na nejakej vysokej europskej urovni
Ku všetkým..ledenaster napísal:Ku ktoremu konkretnemu muzstvu ?
ajax je súper na úrovni partizanu možno- ved aj v holandskej lige len robia zo seba trápnych - slovan by mal postúpiť a aj žilina, škoda pre košice noInnocence napísal:Avšak na druhej strane treba pripomenúť, že Ajax rozhodne nie je to, čím pár rokov dozadu býval.. Slovan by som dopredu neodpisoval.
Aká sranda, Košice hrajú 27.8 (utorok) proti AS Rím a následne na to cestujú 31.8 (nedeľa) k nám do Sniny na 2. kolo Slovenského pohára.. Dvoch takýchto silných súperov v takom krátkom časovom období IMHO nezvládnu, škoda - Snina ich po ťažkom zápase rozvalcuje. Inak veľmi by som si prial, keby aspoň dvaja zástupcovia postúpili do skupinovej fázy no.
Stoffo10: Kua pravdu máš, starý kalendár som si tu otvoril
Vo štvrtok hrajú UEFA a v utorok SP. Nič to ale nemení na tom, že to budú mať ťažké 
Stoffo10: Kua pravdu máš, starý kalendár som si tu otvoril
a nie je náhodou sp cez týždeň?inak škoda pre košice no, vypadnú z obidvoch pohárovInnocence napísal:Aká sranda, Košice hrajú 27.8 (utorok) proti AS Rím a následne na to cestujú 31.8 (nedeľa) k nám do Sniny na 2. kolo Slovenského pohára.. Dvoch takýchto silných súperov v takom krátkom časovom období IMHO nezvládnu, škoda - Snina ich po ťažkom zápase rozvalcuje. Inak veľmi by som si prial, keby aspoň dvaja zástupcovia postúpili do skupinovej fázy no.
-
kardinal18
Novice
zápasy
velmi kruty zreb,kosicania nemajú sancu
-
IamMartinQo
Star
-
Sagittarius
Guru
Veľmi dobrý zápas, Košice nepôsobili nejakým ustráchaným dojmom, čo sa mi strašne páčilo, na postup to síce v polčase nevyzerá, ale hanbu si rozhodne nespravili.. A ten Novákov tretí gól, to bola nádhera! Tak prízvukovali, ako si naňho budú dávať pozor a napriek tomu bol v množstve šancí a dal dva góly! Výborný hráč.
v prvom rade je Kozák Pán tréner po Weissovi najlepší na slovensku nech si hovorí kto chce čo chceInnocence napísal:Veľmi dobrý zápas, Košice nepôsobili nejakým ustráchaným dojmom, čo sa mi strašne páčilo, na postup to síce v polčase nevyzerá, ale hanbu si rozhodne nespravili.. A ten Novákov tretí gól, to bola nádhera! Tak prízvukovali, ako si naňho budú dávať pozor a napriek tomu bol v množstve šancí a dal dva góly! Výborný hráč.
-
IamMartinQo
Star
Kozak??To je otazka simpatii, mne sa nejak nepacil, ako vsetci doteraz, ale to co dokalzal Weiss, to uz nedokaze vela trenerov na SKStoffo10 napísal:v prvom rade je Kozák Pán tréner po Weissovi najlepší na slovensku nech si hovorí kto chce čo chce
este nech nam to vijde na MS a budem ho nosit narukach
Práve som sa vrátil z Košíc.. paráda
Tá eufória po vyrovnávajúcom góle bola perfektná
Košice si hanbu rozhodne nespravili, dostávali sa často pred súperovu bránu a v podstate sa im darilo eliminovať aj útočné esá AS. Na vlastné oči som sa presvedčil, že Totti je ozaj skvelý futbalista. Vpredu mal výborný prehľad o hre a dostával sa do šancí, čo okorenil aj gólom
Našťastie to nestačilo na výhru AS
Trochu to pokazili tie penalty, ale okrem toho to bol rozhodne zaujímavý a dobrý futbal.