Tak otazka je jasna.
Aku hudbu v aute preferujete, nieco tvrde, ktore vas moze nutit k agresivnejsej jazde, alebo sladaky ktore vas mozu aj uspat, alebo volite kompromis? Skuste napisat co vam v aute bezi najviac.
Ak sa vam bude chciet, mozete pisat aj konkretnych interpretov
V aute počúvam to, čo počúvam aj doma, aj z mp3-ky keď idem po meste...Páči sa mi veľa muziky, a stále mám čo nové objavovať. Rockovú, punkovú muziku, aj elektronickú... Najviac asi Placebo, KoRn, z elektroniky drum & bass, psychadelic trance.
Pocuvam hocico. Najcastejsie vsak rozne VA vyberovky nieco tanecne, tuc-bum, energicke ale aj nieco rockove. Hlavne nech to ma energiu, tempo a nieco do seba. Dobrym songom rastie volume na radiu ale aj otacky na jednotlivych rychlostnych stupnoch, to sa potom tak dobre obieha Pomale skladby nikdy, nie som kamos s mikrospankom aj preto ani v pamati radia jemne melodie nedrzim
hlavne Hard rock, classic rock, nejake metaly, nejaky punk rock ... namatkovo mam teraz v aute CD na ktorom su G´n´R, Alice in Chains, Billy Idol, Horkyze Slize, Conflict 88, a nejaky album s par diskofilnymi srackami, ktore moj zaludok dokaze tolerovat ...