Zdravim.ak nazov asi hovori za vsetko...
Hladam nejaku dobru hru, moze byt aj starsia ktora sa da normlane zahrat aj na notebooku... akcne atd sa mi proste zle hraju na touchpade...
ide o to, mysku mam ale brigadujem v jednom obchode a tam ju so sebou neberiem.. tak hladam nejaku dobru hru na zabitie casu...
Rozmyslal som nad NHL, FIFOU, PES, NFS...
Odporučím ti sériu Total War (Rome alebo Medieval II).
Strategická mapa sa hrá ťahovým systémom (počas kola staviaš budovy, jednotky a hýbeš armádami na mape) a je to veľmi hrateľné.
Taktickú mapu (bitka pri strete armád) ale nezvládneš bez myši. Ale nemusíš ju voliť - keď budeš na touchpade môžeš zvoliť automatické vyriešenie.
ToCa Race Driver 1,2,3
GRiD
Colin McRae vsetko
Richard Burns Rally (neodporucam )
GTA (nastav si ovladanie bez mysi)
Metal Gear Solid 1,2
nove NFS
FlatOut-y
Tropico
Bulanci
NHL fifa a podobne sportove hry od EA alebo je aj jedno od koho dalej NFS asi vsetky okrem undersrotu teda pokial ta bavy tak si to kludne hraj ale no.......
keby si za moc nudil tak sa mozes ucil LFS ale trosku hardcore na klaveske
na hry od EA radsej zabudni...ako mozes zabit nudu nudnou hrou ?? urcite radsej PES09 a zo zavodnych hier flatout2 alebo burnout kedze tocu a grid si bez volantu moc neuzijes a nie su to ani tak hry pre zabavu.
V pohode sa dajú hrať spomínané nejaké športové hry (FIFA, NHL, NBA, PES) a automobilové simulátory (NFS, F1) a k nim by som Ti aj odporučil nejaké MotoGP, i keď je to pre mňa zábavka na 2 - 3 týždne, ale poteší