repro 2+1
repro 2+1
čauko
plánujem kúpiť kvalitné repro na počúvanie hudby a hranie hier
mám už vyhliadnuté 2:
1: http://eshop.x-computers.sk/zbozi_detai ... u=11586867
2: http://eshop.x-computers.sk/zbozi_detai ... u=11586870
prípadne nejaké iné, mohli by ste mi poradiť?
plánujem kúpiť kvalitné repro na počúvanie hudby a hranie hier
mám už vyhliadnuté 2:
1: http://eshop.x-computers.sk/zbozi_detai ... u=11586867
2: http://eshop.x-computers.sk/zbozi_detai ... u=11586870
prípadne nejaké iné, mohli by ste mi poradiť?
nemôžeš napísať presný typ?Dj-XxX napísal:Preco chces silou mocou kupit kupit Mrdky. To len robi bum-cink a to je vsetko. Kup poriadne tesla repro
//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2009, 11:37 )
ale sú aj drahšieMaki napísal:logitechy - tiez nad nimi rozmyslam, aj ked skor pojdem do z-2300 (200W RMS je trosku viac ako len 40)
Tak si na audiowebe www.audioweb.cz kup stavebnicu monakor a postav si to
na plne gule to aj tak nikdy pocuvat nebude - kamos na intraku mal z-4e a ked to slo na 80% vykon tak sa stazovala cela chodba....
z-2300 ma kamos a ked ich vystrci z okna tak nieje problem to pocut na pol kilometra daleko...
jasne ze na normalne aktivne velke bedne to nema a ani nikdy mat nebude - ale nie kazdy potrebuje 100% kvalitny zvuk(ja nie - mne staci 90%), ale predsalen je to spratnejsie, milsie a lacnejsie...
z-2300 ma kamos a ked ich vystrci z okna tak nieje problem to pocut na pol kilometra daleko...
jasne ze na normalne aktivne velke bedne to nema a ani nikdy mat nebude - ale nie kazdy potrebuje 100% kvalitny zvuk(ja nie - mne staci 90%), ale predsalen je to spratnejsie, milsie a lacnejsie...
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale trepete somariny. To nie je ziadnom audiofilizme.
Doteraz ste nic normalne nepoculi, len same sunty, plastaky a kdejaky hnoj, tak tvrdite, ze vam to staci.
Keby ste poculi skutocne kvalitne reprobedne, tak nad dakymi Logitechmi ohrniete nos.
Tie vykony su rozpravkove, to si mozete namerat. Staci voltmeter a ohmmeter a viete na com ste. 200W je taka bajna meta u tych Z2300.
Nemal som vadny kus a nastastie neboli moje, len som si to dosiel opocut.
Doteraz ste nic normalne nepoculi, len same sunty, plastaky a kdejaky hnoj, tak tvrdite, ze vam to staci.
Keby ste poculi skutocne kvalitne reprobedne, tak nad dakymi Logitechmi ohrniete nos.
Tie vykony su rozpravkove, to si mozete namerat. Staci voltmeter a ohmmeter a viete na com ste. 200W je taka bajna meta u tych Z2300.
Nemal som vadny kus a nastastie neboli moje, len som si to dosiel opocut.
ked Z-2300 hraju podla teba strasne hrozne, tak nechapem ako mozes odporucit Z-4. Z 2.1 rieseni urcenych pre PC, je Z-2300 asi to najlepsie co v sucasnosti trh moze ponuknut.
ano celkovo vsetky tieto riesenia 2.1/5.1 k pc su len plastaky, pripadne su znacky ktore sa snazia zaujat drevom, ale stale nic moc, ak sa bavime o vaznom vychutnavani si hudby. Budme vsak realisti. Poriadne reprobedne si kupi clovek, ktory to ozaj mysli s hudbou vazne, a ten nebude pocuvat mp3 na integrovanej zvukovke v PC. Na take to bezne domace zuvanie - hry, hudba, filmy, bohato postacia aj tieto pokusy od logitechu, geniusu, creative...
A stale plati veta - Vsetky repro/sluchadla hraju skvele - kym nepocujes hrat lepsie. Ked mal doteraz niekto na stole male plastaky od geniusu za 10 eur, tak skok k Z-2300 je neskutocny.
Tiez som vsak spravil jednu chybu, ze som siel do Z-5500 - pouzitelne ozaj len na filmy a hry, na to aby som bol schopny cez ne pocuvat hudbu, by som nesmel mat kvalitnejsie sluchadla. Chvilami aj uvazujem, ze tie repro predam, kedze ich nedokazem plnohodnotne vyuzit.
ano celkovo vsetky tieto riesenia 2.1/5.1 k pc su len plastaky, pripadne su znacky ktore sa snazia zaujat drevom, ale stale nic moc, ak sa bavime o vaznom vychutnavani si hudby. Budme vsak realisti. Poriadne reprobedne si kupi clovek, ktory to ozaj mysli s hudbou vazne, a ten nebude pocuvat mp3 na integrovanej zvukovke v PC. Na take to bezne domace zuvanie - hry, hudba, filmy, bohato postacia aj tieto pokusy od logitechu, geniusu, creative...
A stale plati veta - Vsetky repro/sluchadla hraju skvele - kym nepocujes hrat lepsie. Ked mal doteraz niekto na stole male plastaky od geniusu za 10 eur, tak skok k Z-2300 je neskutocny.
Tiez som vsak spravil jednu chybu, ze som siel do Z-5500 - pouzitelne ozaj len na filmy a hry, na to aby som bol schopny cez ne pocuvat hudbu, by som nesmel mat kvalitnejsie sluchadla. Chvilami aj uvazujem, ze tie repro predam, kedze ich nedokazem plnohodnotne vyuzit.
Svätá pravda... mal som vežu s dvomi repro bedňami a ako som doma prvý krát počul Logitech X-540, ten zvuk z veže už nikdy nechcem počuťKoCi napísal:A stale plati veta - Vsetky repro/sluchadla hraju skvele - kym nepocujes hrat lepsie.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Z4 som doporucil asi preco? Lebo sa pytal na vyber medzi 2mi setmi, kde Z2300 neboli a este aj stoja 2x tolko.KoCi napísal:ked Z-2300 hraju podla teba strasne hrozne, tak nechapem ako mozes odporucit Z-4.
...a ten nebude pocuvat mp3 na integrovanej zvukovke v PC. Na take to bezne domace zuvanie - hry, hudba, filmy, bohato postacia aj tieto pokusy od logitechu, geniusu, creative...
Tiez som vsak spravil jednu chybu, ze som siel do Z-5500... Chvilami aj uvazujem, ze tie repro predam, kedze ich nedokazem plnohodnotne vyuzit.
Zase dalsi omyl o MP3. Format MP3 je dostatocne kvalitny na to, aby bolo pocut rozdiel medzi bludmi ala pc repro a normalnymi reprobednami. Tak isto tie sunty daleko zaostavaju za integrovanou zvukovkou.
A dalsia vec, co znamena repra plnohodnotne vyuzit? Ze ich budes vytacat naplno? No to je blud.
K notebooku mam malicke robene repra so zosikom 2x2W a ani to nehra naplno, uplne staci, ked tam ide mozno 0,1-0,2W.
Repraky sa nekupuju kvoli vykonu.
Stale ponukam moznost si prist vypocut daco normalne.