Vysoké partnerky voči partnerovi
Vysoké partnerky voči partnerovi
Ako by ste sa cítili resp., ako sa cítite, keď je vo vašej spoločnosti vyššie dievča??? (To je už jedno či to robí obuv alebo je prirodzene vysoká alebo kombinácia oboch ...) Vďakaaa ///// posielam pusu audiotrack -ovi :-* 
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Bushido
Medium Professional
Ja mam 177 cm cca a pritomnosť vyššej baby mi nevadí, ale mať takú partnerku by bolo pre mna velmi neprirodzené... asi aj nepríjemné. Jednak sa mi vysoké baby až tak nepáčia a jednak by mi to bolo nepraktické... Ked je pri mne menšie dievča, zdá sa mi to také zlaté
mam potom pocit že ju treba ochraňovať 
-
qwerty-xyz
Re: Vysoké partnerky voči partnerovi
som zatazeny na vysoke dievcata, vysoke, stihle,pekne holky to je moj sen proste u mna MUSI byt holka vysoka, cim vyssia tym lepsia.neperliva napísal:Ako by ste sa cítili resp., ako sa cítite, keď je vo vašej spoločnosti vyššie dievča??? (To je už jedno či to robí obuv alebo je prirodzene vysoká alebo kombinácia oboch ...) Vďakaaa ///// posielam pusu audiotrack -ovi :-*
Sam mam 197 cm tak je to pochopitelne, u mna sa pravidlo mala,vrtka.......dobre varí.... nejako moc nechyta.
Mám 185, priateľka o pár centi menej.. Keď stojíme vedľa seba rozdiel nie je ani vidieť, keď je na opätkoch sme rovnako vysoký, možnože je o nejaký centimetrík vyššia. No problem.
Osobne keď som ju zbadal, že aká je vysoká tak som bol z toho v pozitívnom slova zmysle úplne že wow
Som rád, že mám vysokú babu.
Osobne keď som ju zbadal, že aká je vysoká tak som bol z toho v pozitívnom slova zmysle úplne že wow
Som rád, že mám vysokú babu.
-
mr_margera
Medium Professional
-
Andi_Cibula
Addict
Re: Vysoké partnerky voči partnerovi
Nevedel som, ze audio je az taky nizky.neperliva napísal:// posielam pusu audiotrack -ovi :-*
K teme: ak by vo vztahu fungovali ine veci, tak vyska nema co laske branit.
-
bolek
Guru
Asi myslel v tom zmysle, že vyššiu ako nejakých 160-170cm.Soviet napísal:Nie skor opacne?
Inak neviem, čo je na tom pravdy, ale vraj keď má chalan problém, že baba je vyššia, tak to svedčí o jeho nízkom sebavedomí.
-
audiotrack
VIP
ehm? ďakujem veľmi pekne, len neviem prečo som ju dostal práve janeperliva napísal:// posielam pusu audiotrack -ovi :-*
k téme: nesúhlasim s bolekom a súhlasim s ppt.