hm, keď mi aktivuješ account tak to z tadiaľ aj stiahnemSSemteXX napísal:To, že som ti to napísal neznamená, že ti neviem pomôcť.
http://www.fileplanet.com/136053/130000 ... n-Name-Fix
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Zdravím
potreboval by som pomôcť ...kamarátovi mrzne hra ...hneď ako sa pripojí hrá tak 10 sekúnd a hneď mu to zamrzne...niekedy aj hneď ...hrali sme sa už aj s optionsami , preinštalovali, reinštalovali win (pretože mal neakú zvláštnu verziu XP, teraz má obyčajný SP3), aktualizovali sme ovládače , pozerali teplotu grafiky všetkého ...ale všetko je normálne ...aj iné hry mu idú úplne v pohode pretože má silnú mašinu ...ale s týmto si nevie dať rady
ak má niekto s týmto problémom skúsenosti prosím poraďte
ďakujem
potreboval by som pomôcť ...kamarátovi mrzne hra ...hneď ako sa pripojí hrá tak 10 sekúnd a hneď mu to zamrzne...niekedy aj hneď ...hrali sme sa už aj s optionsami , preinštalovali, reinštalovali win (pretože mal neakú zvláštnu verziu XP, teraz má obyčajný SP3), aktualizovali sme ovládače , pozerali teplotu grafiky všetkého ...ale všetko je normálne ...aj iné hry mu idú úplne v pohode pretože má silnú mašinu ...ale s týmto si nevie dať rady
ak má niekto s týmto problémom skúsenosti prosím poraďte
ďakujem
-
KaptMichal
King
Ok a keď to zmením môže sa stať niečo s wifi sieťou alebo niečim iným? Proste či potom bude treba niečo prenastavovať...(?)hudkinson napísal:musis sa prihlasit do routera cez web rozhranie, najcastejsie je IP routera 192.168.1.1, a tam hladaj nieco ako port forwarding alebo firewall rules, skus napisat aky mas presne router
server
pomozte mi prosim vas velmi to potrebujem cchem zalozit server na cs 1.6 ale neviem kde to mam hladat chcel by som public poradte mi prosimm vas kde mozem kupit server mozno kto mi poradi sa moze stat adminomm a nemusi nic platit
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
servr si mozes kupit kde len chces ...napr. FakaHeda.eu, HernyHosting.eu atd.. no a kde sa stat adminom, staci pozerat herne portaly kde hladaju adminov/cheathunterov ...samozrejme neberu len tak decka, musis aj nejaky ten cas hrat csko, vediet rozoznat cheatera od skill hraca, vediet pracovat so serverom atd ..
-
hudkinson
Expert
ked nasmerujes len port ktory potrebujes tak s wifi sa nemoze stat nic, preistotu si vsak zalohuj povodne nastavenie routeru a ak sa nieco pokazi tak to das s5KaptMichal napísal:Ok a keď to zmením môže sa stať niečo s wifi sieťou alebo niečim iným? Proste či potom bude treba niečo prenastavovať...(?)
-
tomaxx_199
Medium Professional
opengl na cs
poradte co robit. ked dam opengl kvalitu na cs16 tak ten text je necitatelny. skusal som uz reinstall ovladacov a nic
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: opengl na cs
aky text ? a skusal si menit rozlisenie ?tomaxx_199 napísal:poradte co robit. ked dam opengl kvalitu na cs16 tak ten text je necitatelny. skusal som uz reinstall ovladacov a nic
-
KaptMichal
King
OK dik, ale este raz by som chcel poprosit o steb by step navod ako sa k tomu portu dostanem.hudkinson napísal:ked nasmerujes len port ktory potrebujes tak s wifi sa nemoze stat nic, preistotu si vsak zalohuj povodne nastavenie routeru a ak sa nieco pokazi tak to das s5
-
hudkinson
Expert
to je tazko napisat step by step, zavisi to od toho aky mas router, skus sa pozriet do manualu, urcite to tam budeKaptMichal napísal:OK dik, ale este raz by som chcel poprosit o steb by step navod ako sa k tomu portu dostanem.
-
KaptMichal
King
Ok a čo mám hľadat, aký výraz?hudkinson napísal:to je tazko napisat step by step, zavisi to od toho aky mas router, skus sa pozriet do manualu, urcite to tam bude
-
hudkinson
Expert
skus port forwardingKaptMichal napísal:Ok a čo mám hľadat, aký výraz?
To čo máš za CS? Si tam dáš klasika patch v23b a hodí ti to ikonu na plochu.Valman napísal:Tak potom aspon parametre prvy bol tusim -steam a druhy je aky?
EDIT/ TAk uz som zistil a je to -game cstrike -steam
To SSemteXX som preinstaloval windows a ikona sa mi vymazala a v CS sa to neda spusit leo tam niesu dobre parametre.
-
KaptMichal
King
Čo to radšej nedáš do hojko cs 1.6 server sekcie? Ak Ti to ešte nejde vyrieši sa to podľa mňa rýchlejšie.R@mon napísal:Caute, nemate niekto problem s napojenim sa na hojko server?
Dneska som normalne hral fy_sand, potom sa votlo awp_india, padol server a teraz mi pri pripajani vypne cele CS, ine servery mi idu normalne...
IP: 85.216.192.19
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 16:23 )
// Neviem či sa to tu už neriešilo, nenašiel som to takže neviete mi poradiť ohľadom tvorby vlastnej mapy do CS?