Môj najobľúbenejší wrestler je Randy Orton
WRESTLING
-
Royalflush
Guru wannabe
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mr_margera
Medium Professional
jj... ten kopanec 1:01 tam to bolo hrane a ze ho nekope... a tvar mal zamachlenu niecim ciernymRoyalflush napísal:Lol, ved to je vsetko hrane, ten prvy kopanec v 1:01 .. uplne videt ze ho nekope.
A kane mal znetvorenu tvar ?mal ju akurat zamachlenu niečim čiernym.
( )
Nie nie keby si mal odsledovanych tolko zapasov co ja tak by si videl ze niektore su realne.mr_margera napísal:Jasné, že je to všetko hrané, je to iba pekná show urobená pre divákov.. Ale musím sa priznať, že keď som mal 12 rokov som tomu veril..
ja keď som bol malý tiež som sa hádal že to je pravé
ale niektoré decka nedávali ani poriadne argumenty,... jeden mi tvrdil že keď skáču tak sú opásaný lanom aby ich to nebolelo
ale už viem že to je proste šou a treba hľadať za tým len zábavu,... treba aj tomu pochopiť zápasy sú pre mňa aj tak napínavé treba len vypnúť mozog a nezámyšlať sa či to je hrané alebo nie,... aj filmy sú hrané a aj divadlo a predsa sa naňho pozeráme na tie scény a dialógy ktoré by sa v reále nikdy nepovedali,... a wrestling sledujem s prestávkami od 97meho myslím,...
-
IamMartinQo
Star
-
mr_margera
Medium Professional
inak vyšiel aj film wrestler http://www.csfd.cz/film/235508-wrestler-wrestler-the/ kde ako tak aj poukazujú na to zákulisie wrestlingu,... ta krv reálna je ale porežú sa žiletkou zväčša,...minulý rok bolo dosť krvavých zápasov tento rok ich až tak veľa nebolo,... odporúčam pozrieť si film,... herec bol aj nominovaný na oscara a uvidíš že na tej žiletke niečo bude,... ale dúfam že ťa to neodradí od sledovania wrestlingu to zistenie 
-
mr_margera
Medium Professional
-
IamMartinQo
Star