Stavkovanie
Chod radsej na pobocku, je to predsa len lepsie ako cez net.Povies tete, ze chces si vytvorit sluzbu ikonto, da ti dva papiere a oba vypises jeden das jej a jeden ostava tebe, ona to potvrdi, natuka do pocitaca.Zaroven aj dostanes karticku fortuna klubu plus s tvojim vlastnym nickom.Toto vsetko je samozrejme zdarma.Na ikonto musis vlozit prvykrat 10e a potom vzdy hodnotu udrziavat nad 5e.Inak dalsie informacie mas v zmluve.
tak teraz som tak n*sr*ty ako uz davno nie.. Vcera hrala Venusa v Stanforde uplne super, nenormalna forma,
doslova vytrieskala Sharapovu 2:0 a dnes nevie z nejakou slabou Bartoli vyhrat jedno svoje podanie? Pri kurze 1,15 mi p*je*e tiket s vkladom 150 E?
Ano?? toto je uz v poradi 4tiket ktori mi odpalil jeden zapas..Tak v poriadku, tymto som nadobro s tipovanim skoncil.. 02/08/09
doslova vytrieskala Sharapovu 2:0 a dnes nevie z nejakou slabou Bartoli vyhrat jedno svoje podanie? Pri kurze 1,15 mi p*je*e tiket s vkladom 150 E?
Ano?? toto je uz v poradi 4tiket ktori mi odpalil jeden zapas..Tak v poriadku, tymto som nadobro s tipovanim skoncil.. 02/08/09
-
ledenaster
Medium Professional
ja som skusal rozne strategie, na futbal, na tenis, na remizy, hocico a vzdy som bol iba v tak malom pluse /ak nie rovno vminuse/, ze to za tie nervy a snahu ani nestalo. Ani podla tabuliek sa neda postupovat, clovek moze mat nastudovane hoc aj poslednych 6 vzajomnych zapasov muzstva, ale v skutocnosti aj tak nedokaze s istotou urcit ako ten nasledujuci dopadne- hocikedy sa stane ze uplny favorit remizuje alebo dokonca prehra s totalnym outsiderom. Neverim ze normalny clovek dokaze na tom pravidelne vyhravat vecsie sumy.. Vyhravat velke baliky na tom dokazu iba typkovia co maju obrovske volne dispo v radoch stoviek tisic az milionov a vedia preklenut dlhsiu neuspesnu seriu.
-
ledenaster
Medium Professional
Bwin ?...si zaciatocnik vsak ?dodo159 napísal:nazdar. chcem si zalozit ucet v nejakej internetovej kancelarii. rozmyslam medzi bwin.com a bet-at-home.com.
poradte ktoru vybrat kde su ake plusy a minusy.
ja odporucam Expekt....rychle menu...stabilna stranka....rychle vyplacanie vyhier(odskusane)...ale ked cches vyhravat tisice eur nechod tam ! lebo ta budu obmedzovat....tak asi tak no...
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pri vybere im musis odoslat kopiu OPten_stary napísal:inac zaujimalo by ma ako zabrania internetove kancelarie aby tam nestavkovali ludia pod 18. pri registracii nepytaju cislo OP a ak aj hej date tam cislo OP matky a peniaze si tam prevediete ak mate startkonto (od 15)...
-
Sagittarius
Guru
Nie vo všetkých. Vlastne z tých, o ktorých viem, tak len o bwine...Schelmy napísal:pri vybere im musis odoslat kopiu OP
a v ktorych netreba?Sagittarius napísal:Nie vo všetkých. Vlastne z tých, o ktorých viem, tak len o bwine...
(mam 22 ale niesom si isty v zneuziti mojich udajov
-
Sagittarius
Guru
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ked nemas 18, tak si radsej napis na papierik zapasy a skoč s tým do kamennej.dodo159 napísal:myslim v ktorych internetovych kancelariach pytaju a v ktorych nepytaju pred vyberom kopiu OP a v ktorych pytaju a v ktorych nepytaju cislo OP pri registracii.
-
Sagittarius
Guru
Má 22 (píše to 4 príspevky nad tebouSchelmy napísal:ked nemas 18, tak si radsej napis na papierik zapasy a skoč s tým do kamennej.
To, kde potrebuješ číslo občianskeho pri registrácii neviem, lebo si už nepamätám, ale pozeral som si profily v doxxbet, niké a tipsport a nemal som tam číslo OP, ale to či stávková vyžaduje číslo OP pri registrácii sa dá rýchlo zistiť, stačí dať registráciu a keď tam bude povinné číslo OP, tak sa nemusíš zaregistrovať.
A v niké a tipsporte určite nechcú kópiu OP pri výbere ako som už napísal a jediná stávková, u ktorej viem, že to vyžaduje je bwin. A myslím, že väčšina stávkových to nevyžaduje.