adox: ides hrat na anthoriu ? to je free, take tak je tusim jedno co das, stale ti ponukne len jeden realm
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Mňa tiež
RP robí hru imho oveľa krajšou , je rozdiel keď ideš pri nejakom hráčovi a ten napíše "omg pls goldy nemam nic dpc" a keď ťa niekto začne zdraviť , vravieť aké je krásne ráno atď. , samozrejme to netreba preháňať 
// A keď už sme pri tom RP nepoznáte nejaký odskúšaný čisto RP free server (raty max 10x) sk/cz alebo eng ?
// A keď už sme pri tom RP nepoznáte nejaký odskúšaný čisto RP free server (raty max 10x) sk/cz alebo eng ?
nemoze nikdo zodopovedat n tych mojich pár otazok ?kostak napísal:Ahojte, wowkári potrebujem radu videl som na niakych acronovych videach (moj idol)ze má na binde napriklad S-1,S-2,... tak poradite ako spravit takíto podobny BIND dakujem a este potrebujem poradit niaky server OFFI dobry PvP nezalezi na komunite anglicky viem, proste taky nech tam nehraju lamky IQ 90 tak tiez niaku stránku kde su realmy ich historia hraci pocet guildy proste toto na wow-europe som zatial nenasiel no budem patrat ale kdo by vedel mohol by poradit
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
s-1 atd su tusim bindy pomocou shiftu, bindujes to kludne cez Key bindings "menu" po stlaceni esc
dobry realm ? relativny pojem, pre kazdeho je iny server dobry, byvalo zname, ze realm Stormscale je plny dobrych pvp hracov, neviem ako to je teraz
a take weby su, ale su na nic, niake warcraftrealms.com, wowjutsu.com atd. takyto seriozny web urobit by bolo velmi tazke
dobry realm ? relativny pojem, pre kazdeho je iny server dobry, byvalo zname, ze realm Stormscale je plny dobrych pvp hracov, neviem ako to je teraz
a take weby su, ale su na nic, niake warcraftrealms.com, wowjutsu.com atd. takyto seriozny web urobit by bolo velmi tazke
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Geogomeogo
Light Professional
myslis Quest Helper na patch 3.1.3? chod na www.curse.com a tam daj hladat Quest Helper a verim ze urcite funguje najnovsi Q Helper aj na patch 3.1.3 
napis do googlu ... je to hned prvy link a dole mas verzie helperu na 3.1.x aj 3.2.x
Kód: Vybrať všetko
Quest helper site:curse.com-
Geogomeogo
Light Professional
-
NuSuey
Professional
ja hram na kazzakublitzkrieg napísal:neviem či sa to tu rozoberalo ale chcel by som sa spýtať prečo v poslednom čase sa vo WoWku nemôžem dostať do dungov..nejde to a vypisuje to stale že nemôžem vstúpiť do dungeonu pokial je otvorený iný a pritom som v nijakom inom není ... a mimochodom hrávate niekto na servery Kazzak ?