Priateľka s vodičákom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

ty musíš mať iné komplexy chlape, až ťa ľutujem.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

qwerty ... Chlape ja by som ta bil. Tvoja demencia nepozna hranic.
Ukazem ti minimalne 6 bab pri ktorych mam ja co robit ... A jazdit s nimi je cista radost.
A stavim sa ze ich je omnoho viac.
Ano ... Nad niektorymi zenami sa pozastavuje rozum ale niektore sa za svoje schopnosti vobec nemusia hanbit.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

qwerty-xyz napísal:bla bla
Zober si ďalekohľad a pozoruj ľudí. Potom sa začni správať ako oni, možno ti to pomôže, aby si aj myslel ako oni.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

qwerty-xyz

Poznam vela zien ktore jazdia veeelmo dobre napriklad moja mama
Roky jazdila vo VSŽ-Košice na Tatre 815 schovala by barsktoreho chlapa.
Napriklad mojej manzelke by som auto do ruk nedal. :D :D
Ale je pravda že muži maju soferovanie viac v krvi ako ženy. A neznamena že ked ženy jazdia pomalsie su zle vodičky. Proste su opatrnejsie.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

qwerty-xyz napísal:Na skutri aby holka soferovala a chlapec za nou, este by som zvladol keby som dostal echo ze ju na tom skutri ucis jazdit ale kebyze viem ze ona ma vodicak a ty ne a ona ta rozvaza, este dlho dhlo predlho sa z toho budem rehotat, este aj teraz sa z toho smejem a moji kamarati by sa rehotali tiez, neviem ci nejakemu snad nebrnknem.
Chlape som netušil že tvoji kamaráti sú rovnako zdegenerovaní ako ty.To keď ťa vezie ráno tvoja mamka do škôlky tak sa schovávaš pod sedadlo, a vystupuješ z auta za rohom aby ťa tvoje spolužiačky nevideli čo? :respect:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A čo je na tom zlé ? Si sexista, ako tuna pán qwerty-xyz ?
Podľa mňa to je úplne normálne, ona vodičák má, ty nie, tak hádam bude jazdiť ona. Keď budeš mať aj ty, môžte sa striedať. :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Dieg0 napísal:Chlape som netušil že tvoji kamaráti sú rovnako zdegenerovaní ako ty.To keď ťa vezie ráno tvoja mamka do škôlky tak sa schovávaš pod sedadlo, a vystupuješ z auta za rohom aby ťa tvoje spolužiačky nevideli čo? :respect:
moja mam ma do skolky neviezla, mam ju pod panelakom, az taka luxusna rodinka sme zase neboli aby som musel ist 50 m autom.

//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 5:28 )
Shark NX napísal:qwerty ... Chlape ja by som ta bil. Tvoja demencia nepozna hranic.
Ukazem ti minimalne 6 bab pri ktorych mam ja co robit ... A jazdit s nimi je cista radost.
A stavim sa ze ich je omnoho viac.
Ano ... Nad niektorymi zenami sa pozastavuje rozum ale niektore sa za svoje schopnosti vobec nemusia hanbit.
ukazem ti minimalne 6 chlapcov ktori jazdia tak ze tie baby sa na nich absolutne nebudu chytat a preco? lebo chlapci jazdia lepsie ako dievcata. A ked si to nemyslis si asi blby sofer . . . A to musis byt fest blby ked je holka v riadeni auta od teba lepsia. A ty mna bit? hybaj uz ta cakam, :roll: Potom o tebe napisem report do temy supermani na internete zatial co budes na are.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Qwerty, takže keby si mal ženskú s autom/motorkou/lietadlom, sám by si nemal nič z toho a ona by ťa chcela zviesť, povedal by si jej: Nie,ďakujem, ja som chlap, nenechám sa predsa voziť ženou. :aasmile1: Obdivuhodne inteligentné :aasmile29:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak mne by to tiež pripadalo trošku blbé na skutri ..keby mala to auto alebo lietadlo tak nie ...........ako určite by som bol rád že ma odvezie a aj by som sa odviezol ale zozačiatku by to bolo asi trochu divné premna

ale ani nie preto že ma vezie iné pohlavie to je mi jedno skorej preto že je to skuter a to su mi take nesympaticke ,,motorky,, proste fakt žže pre ženy i ked aj ja unho asi buduce leto skončím :D
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

priatelka ma minuly rok tiez par krat viezla...ale pretoze ja nemam auto a oni doma ano...ale som jej povedal ze uz k nej nesadnem.. nie pre ziadne hlupe predsudky..ale bojim sa :)
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

qwerty ty mas kolko rokov prosim ta?Moja babka ma 58 rokov,ma vodicak na vsetko okrem velkej motorky.Ma najazdene okolo 700000km a bez nehody ci tukanca,uvidime ci sa to podari tebe ked tak podcenujes zeny.A 1C3 ak ti to je blbe tak jej plat aspom benzin :-)
qwerty-xyz

Muffi napísal:Qwerty, takže keby si mal ženskú s autom/motorkou/lietadlom, sám by si nemal nič z toho a ona by ťa chcela zviesť, povedal by si jej: Nie,ďakujem, ja som chlap, nenechám sa predsa voziť ženou. :aasmile1: Obdivuhodne inteligentné :aasmile29:
neee tu ide oten skuuuuter, chapes ? to je ako mala motorka, tam je proste tak ze chlapec ma byt a za nim kocka nie naopak.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty-xyz napísal:A ty mna bit? hybaj uz ta cakam, Potom o tebe napisem report do temy supermani na internete zatial co budes na are.
Aby si tam neskoncil ty, ked ti pleskne jednu po tych pluzgieroch :smt046
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No ja bohužiaľ vodičák nemám, keďže podľa blbých slovenských zákonov nemám nárok..no ale to je o inom.
Otvorene priznám, že z toho mám mierne komplexy, ale doteraz to žiadnej mojej babe nevadilo a verím, že vadiť nebude i keď je to sem tam nepohodlné.
Moja predchádzajúca v tom nevidela absolútne žiadny problém a ani terajšia - proste vo vzťahu, kde sú obaja partneri rovnocenný a vážia si jeden druhého je absolútne jedno kto koho vyváža.
BTW: Len v blízkom okolí poznám 3 páry z ktorých chalan nemá v. a babenka hej a absolútne v pohode fungujú. A nie je to len vekom 17/18. Sú to páry 25+.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

... topiaci sa aj slamky chyta.. ked uz nepomaha argumentacia vo forme, ze muz je dominantny a nema ho vozit zena, zacne kydat na to, ake su zeny soferky. Zeny nie su zle soferky, len jazdia inak, ako my muzi. Ano kolkokrat sa pousmejem aj ja "zena za volantom" ked robi psie kusky, no zaroven kolkokrat gulam ocami s nepeknymi myslienkami ked podobne psie kusky robi muz :). Cim chcem poukazat len na to, ze vsetci robime chyby. Na obhajobu zien dodam aspon tolko, ze daleko daleko mensie percento zien jazdi agresivne - vsetko ma svoj klud, harmoniu - mensia pravdepodobnost, ze sposobia dopravnu nehodu. Ked uz, tak je v tom s vysokou prevdepodobnostou zapleteny muz s agresivnym stylom jazdy, ktory zensku vystresuje - a urcite kazdy mi da za pravdu - inak soferujes s kludnou hlavou a inak v strese :) .. zeny su proste citlivejsie.

Ako uz spominal niekto v prvych prispevkoch - je to len o tom, nakolko jej veris. Ze sa ti qwerty bude smiat? Daj si vyhladat jeho prispevky, a aj si poplaces - od smiechu). Ked sa to niekomu v tvojom okoli bude zdat cudne, tak so zasnenym pohladom povies "no nie je bozska?"
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Je to upa normalna vec. :) napr. moja mama je cestna piratka a byvala policajtka. Nastatie pozna pol naroda policajtov a neboji sa ce schyta pokutu. On ide po ormalnej ceste 140-160km/h a otec ten ide 70-80 pritom ma vodcak dlhsie ako mama a jazdil na tatre a to obrovskom nakladaku
qwerty-xyz

pryja napísal:Aby si tam neskoncil ty, ked ti pleskne jednu po tych pluzgieroch :smt046
zatial som indisponovany to je pravda ... :cry:

//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 23:19 )
KoCi napísal:... topiaci sa aj slamky chyta.. ked uz nepomaha argumentacia vo forme, ze muz je dominantny a nema ho vozit zena, zacne kydat na to, ake su zeny soferky. Zeny nie su zle soferky, len jazdia inak, ako my muzi. Ano kolkokrat sa pousmejem aj ja "zena za volantom" ked robi psie kusky, no zaroven kolkokrat gulam ocami s nepeknymi myslienkami ked podobne psie kusky robi muz :). Cim chcem poukazat len na to, ze vsetci robime chyby. Na obhajobu zien dodam aspon tolko, ze daleko daleko mensie percento zien jazdi agresivne - vsetko ma svoj klud, harmoniu - mensia pravdepodobnost, ze sposobia dopravnu nehodu. Ked uz, tak je v tom s vysokou prevdepodobnostou zapleteny muz s agresivnym stylom jazdy, ktory zensku vystresuje - a urcite kazdy mi da za pravdu - inak soferujes s kludnou hlavou a inak v strese :) .. zeny su proste citlivejsie.

Ako uz spominal niekto v prvych prispevkoch - je to len o tom, nakolko jej veris. Ze sa ti qwerty bude smiat? Daj si vyhladat jeho prispevky, a aj si poplaces - od smiechu). Ked sa to niekomu v tvojom okoli bude zdat cudne, tak so zasnenym pohladom povies "no nie je bozska?"
zrny si tak skvele soferky ze schumacher je vlastne zena, vsetci jazdci na motoGP su zeny, vsetci jazdci rally su zeny, vsetci jazdci formuly su zeny, waou no nie je to pecka? ake su tie zeny dobre jazdkyne ked ich vsade beru? A vyhravaju jednu sutaz za druhou, zvladaju rychlosti, zatacky vsetko mozne. Ty vole, zena za volantom asi bude fakt lepsia koa muz. CO TI PRASI NA HLAVUUUU?????????? vies preco su vsade muzi???? lebo vedia soferovat!!!!!!
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

koci ale to že ženy jazdia opatrne ale nie len ženy ale aj výkendový vodiči ktorý si do dôchodku kúpili nove auta ked su im už aj tak naprt. a jazdia tam kde je povolena 90.....a oni idu a tak isto aj ženy ale aj muži 60 km/h tak potom kdo by nebol v strese a potom sa obieha a stoho su nehody keby boli te cesty aspon dvoj prudove ale te naše rozkopane polne cesty stoja za hovno tak to tak aj konči

qwerty ty debil to že niekto vie isť na WRC neznamena že je dobrý šofer dobrý šofer je ten čo dodržuje predpisi nespomaluje premavku a neohrozuje druhých .............a pokial viem niečo sa hovorilo o nastupe ženy do F1 .......................

qwerty ty si proste zastarale hovado čo si mysli že žena je len na varenie upratovanie a nič ine .......
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

qwertyxyz napísal:zrny si tak skvele soferky ze schumacher je vlastne zena, vsetci jazdci na motoGP su zeny, vsetci jazdci rally su zeny, vsetci jazdci formuly su zeny, waou no nie je to pecka? ake su tie zeny dobre jazdkyne ked ich vsade beru? A vyhravaju jednu sutaz za druhou, zvladaju rychlosti, zatacky vsetko mozne. Ty vole, zena za volantom asi bude fakt lepsia koa muz. CO TI PRASI NA HLAVUUUU?????????? vies preco su vsade muzi???? lebo vedia soferovat!!!!!!
Danica Pattrick :wink: a ženy nie zrny :D

Zaxman: to je aj odpoveď pre teba, ale čítal som, že pre americký tím príliš drahá (u mužom to neznie tak dvojzmyselne), takže asi nebude v F1, aspoň nie budúcu sezónu...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

qwerty pozerma ze si tazky frajer.Ked ti poviem ze by som ta zbil je jednoznacne ze klamem.Mozes poznat kohokolvek bitkarov atd a doje*** ma s nimi.Ale keby si ma doje*** ja nepoznam bitkarov ... ja poznam chlapcov ktori na mna nedaju dopustit a ktori by pre mna urobili cokolvek takze jediny kto by skoncil na are by si bol ty
Napísať odpoveď