Je mozne aby tento stroj bol 64 bit ?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skener »

tikend napísal:nie.....x86 znamena ze je procak 32bit
Tak ja uz neviem v com je toto cele divaj toto: (vid priloha)

Chlapci vy sa ma nažite oje*** ja som vedel že vam nemam veriť však toto je segrin stroje a ten ma core 2 duo a dokonca procak 5kovej rady
teda T5....

A ukazuje to tma podobne

Tak co ma tu odrbavate tak kde je napisane ci ej to 64 alebo 32. inak na oboch je operak XP a ten je 32 bit tak je mozne ze vam to skresluje ale clvoek by cakal ze everest vam povie holu pravdu.

ja som vedel ze si to mam overit lebo vy ma namotavate nezda sa vam ?
Prílohy
segra.JPG
tikend
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tikend »

ako ja ta nechapem, ked ludom na fore neveris tak sem nepis.......inak je dost mozne ze everest zobrazuje informacie podla operacneho systemu.....a ja tu uz koncim lebo vidim ze to nema zmysel
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

skener.. pošli mi notebook, ja Ti z neho odmontujem procesor a vyberiem z neho všetkých 64 bitov.. a pošlem Ti ich zvlášť.. potom už uveriš? :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

skener ... Najlepsi dokaz pre teba bude asi to ze mam na tom Notebooku nainstalovanu Vistu Ultimate 64Bit ...
T7500, T5750 je Starsia seria Core2Duo (65nm) procesorov ... Ktore plne obsluhuju 64Bit Rezim.

Pozri si tvoj posledny prilozeny Screen :roll:

Suprava Instrukcii: x86 (32bit), x86-64 (64Bit)
To znamena ze obsluhuje oba rezimy ... Alebo chces to aj na papieri s podpisom Obamu?? :?
Prílohy
segra.JPG
skener
Medium Star
Medium Star

Shark NX napísal:skener ... Najlepsi dokaz pre teba bude asi to ze mam na tom Notebooku nainstalovanu Vistu Ultimate 64Bit ...
T7500, T5750 je Starsia seria Core2Duo (65nm) procesorov ... Ktore plne obsluhuju 64Bit Rezim.

Pozri si tvoj posledny prilozeny Screen :roll:

Suprava Instrukcii: x86 (32bit), x86-64 (64Bit)
To znamena ze obsluhuje oba rezimy ... Alebo chces to aj na papieri s podpisom Obamu?? :?
To sa mi paci to je vysvetlenie x86-64 lebo tuto kolega co sa uz vraj nejde zapajat lebo to nemá zmysel tvrdil ze je tam to x 86 co aj je ale on s toho vydedukoval ak sa teda nemyslim ze to je 32 bit a basta.

Ale toto beriem takze proste x86 je 32 bit a x 86-64 je 64 bit. To dava celkom logiku.

Dobre tak dajme tomu ze je to tak ze ak to tam pise tak to tak je a ze podla everestu sa to da rozoznat.

Uz len jedna otazka nepride vam divne ze sak ten prvy screen je z mojho kompu a ten sak nema dual core 2 proste je tam len obycajny dual core a ma to tam tiez proste 86-64.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

NIE nepride nam to divne, lebo 64bit je uz nejaku dobu priam samozrejmost u mainstreamu, dokonca v sucasnosti uz aj v lowende - 64bit bol dokonca prv, nez dvojjadrove CPU (mam namysli consumer sferu, nie serverove riesenia).

Divne mi pride akurat to, ze sa takato blbost prebera v tolkych prispevkoch, pricom uz v prvej reakcii od brm si dostal jasnu odpoved - ale asi sa ti nechcelo sa tym moc zaoberat.

Strasne ma vie nasrat, ked sa niekto pyta a potom je este husty, ze sa nam neda verit. TAK NACO SI SA PYTAL? Nabuduce si zistuj SAM.

Co by kto mal z toho, keby ta klamal? Myslis, ze nam nie je vonkoncom ukradnute, ci tvoj CPU zvlada jedno alebo druhe, ked to vlastne moze byt ukradnute aj tebe, lebo zrejme na tom nebudes prevadzkovat iny, ako 32bit system, a teda cele 64bit je ti tym padom na dve veci (rovnako ako toaletny papier)?
skener
Medium Star
Medium Star

KoCi napísal:NIE nepride nam to divne, lebo 64bit je uz nejaku dobu priam samozrejmost u mainstreamu, dokonca v sucasnosti uz aj v lowende - 64bit bol dokonca prv, nez dvojjadrove CPU (mam namysli consumer sferu, nie serverove riesenia).

Divne mi pride akurat to, ze sa takato blbost prebera v tolkych prispevkoch, pricom uz v prvej reakcii od brm si dostal jasnu odpoved - ale asi sa ti nechcelo sa tym moc zaoberat.

Strasne ma vie nasrat, ked sa niekto pyta a potom je este husty, ze sa nam neda verit. TAK NACO SI SA PYTAL? Nabuduce si zistuj SAM.

Co by kto mal z toho, keby ta klamal? Myslis, ze nam nie je vonkoncom ukradnute, ci tvoj CPU zvlada jedno alebo druhe, ked to vlastne moze byt ukradnute aj tebe, lebo zrejme na tom nebudes prevadzkovat iny, ako 32bit system, a teda cele 64bit je ti tym padom na dve veci (rovnako ako toaletny papier)?
Sory ospravedlnujem sa Vam ak som Vas nasral to ma mrzi len sa mi zdalo ze niektore veci si protirečili. A ak si myslite ze som to robil koli prispevkom tak to urcite nie a možte tuto temu kludne zmazat alebo len moje.

Este raz dakujem vsetkym za snahu a este raz sorry.
Napísať odpoveď