Ako ziskat chut, energiu a mat happy day.
-
tomaxx_199
Medium Professional
Ako ziskat chut, energiu a mat happy day.
co mam jest a pit aby som mal energiu a chut do vsetkeho? cital som niekde ze treba banan+ cokolada + ovocie. a co vi? nechcem rady ze redbull,maxx,kava
-
lekoklatik
VIP
Re: Ako ziskat chut, energiu a mat happy day.
No neviem či sa dá na toto nejako odpovedať, možno ti niečo chýba, či už tá poriadna strava alebo aj pohyb, ktorý dokáže oživiť. Prípadné nejaká iná činnosť, ktorá zaujme.tomaxx_199 napísal:co mam jest a pit aby som mal energiu a chut do vsetkeho? cital som niekde ze treba banan+ cokolada + ovocie. a co vi? nechcem rady ze redbull,maxx,kava
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Strava ti náladu veľmi nevylepší. Je pravda, že keď sa napráskaš, tak, že sa ti nechce ani pohnúť, tak ti veľa energie asi neostane.
Mňa najlepšie naladí, keď ráno hneď počujem v rádio svoju obľúbenú pesničku, keď si ešte ráno po prebudení poviem, čo ma čaká, najmä to príjemné a ako sa odmením po vykonaní tých nepríjemných povinností. Proste dobrá motivácia. A ešte pri rannej hygiene nezabudnem v zrkadle na seba robiť opičky, aspoň sa v duchu rozosmejem. 
Re: Ako ziskat chut, energiu a mat happy day.
A čo tak jednoducho na takéto pi***** nemyslieť, a proste začať sa venovať svojej práci/činnosti na tento deň???? Ono je to hlavne o psychike a jej naladení, nie o strave.....tomaxx_199 napísal:co mam jest a pit aby som mal energiu a chut do vsetkeho? cital som niekde ze treba banan+ cokolada + ovocie. a co vi? nechcem rady ze redbull,maxx,kava
On písal nielen o nálade, chuti ale aj o energii. A energia sa získava zo stravy, tak neviem čo tu trepete. Ja keď mám rozhodený deň a nesprávne jem, tak na tréningu sa cítim oveľa vyčerpanejšie, ako keď som dobre napaný kvalitnej stravy.
Toľko k energii, chuť do niečoho, nálada atď, to je už o psychike.
Toľko k energii, chuť do niečoho, nálada atď, to je už o psychike.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
fikotek
King
neni pravdaMuffi napísal:Podľa mňa nálada s jedlom súvisí iba jedným spôsobom - ak je človek hladný, má zlú náladu.
-
bolek
Guru
fikotek: To máš pravdu. Niekedy je človek tak zamestnaný, že jedlo úplne prestane riešiť, vôbec nie je hladný a ešte mu je aj úžasne. Aj ja keď som niekde s niekým, tak zabudnem na také niečo, ako jedlo.
Ale inak človeka od hladu môže pekne bolieť hlava. Myslím, že vhodnou stravou človek nič nepokazí. 
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
MisguidedAngel
Star