Pretoze sa asi ako jediny aspon tvari, ze mu na narode zalezi.hughito napísal:Nechápem, ako môže mať vôbec nejakú podporu.
Jan Slota
Re: No tak teda.....
Re: No tak teda.....
Tu je vidieť inteligencia slovenského ľudu.Aryan Angel napísal:Pretoze sa asi ako jediny aspon tvari, ze mu na narode zalezi.
Je jedno, že je to hulvát, primitív, opilec, zlodej, hlavne, že poriadne nakydá na Maďarov ( to je to "záležanie" na národe ).
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
hughito: To nie je inteligencia slovenskeho ludu, to je realita. Pre mna je zlodej Dzurinda. To, ze Slota pije, to je jeho vec, mna to vobec nemusi zaujimat. To, ze nadava, je to opat jeho vec, ved aj ja si zanadavam, lenze o mna sa nezaujimaju media. Primitiv usudzujes podla coho, ci na zaklade toho, ze nepouziva slovo rom alebo pouzije radsej slovo cigan, ci preto, ze sa neboji dat si servitku pred usta a povie co ma na srdci???
Však áno, je to reálne zobrazenie inteligencie slovenského ľudu.hojko napísal:hughito: To nie je inteligencia slovenskeho ludu, to je realita. Pre mna je zlodej Dzurinda. To, ze Slota pije, to je jeho vec, mna to vobec nemusi zaujimat. To, ze nadava, je to opat jeho vec, ved aj ja si zanadavam, lenze o mna sa nezaujimaju media. Primitiv usudzujes podla coho, ci na zaklade toho, ze nepouziva slovo rom alebo pouzije radsej slovo cigan, ci preto, ze sa neboji dat si servitku pred usta a povie co ma na srdci???
Čo sa týka nadávok, on ako politik by sa mal takýchto verejných prejavov vyvarovať. Toto povedal policajtke :
Kód: Vybrať všetko
Ty p...! Okamžite pusť môjho šoféra! Kto si ty, načo si tu?! Ty p...!"Primitív posudzujem podľa jeho celkového prejavu, vyjadrovania a správania.
Čo sa týka zlodejstva, pre teba je zlodej Dzurinda ( ok, môže byť ) ale ja toto je téma Jano Slota, takže sa bavme o ňom. O jeho vilách, autách, lietadlách, plachetniciach vôbec škoda hovoriť....
A že hovorí čo má na srdci je síce pekné, ale keby to aspoň myslel úprimne a nebola to len cielená a premyslená politika.
A to je nejaké ospravedlnenie ? Že iní šoférovali pod vplyvom ? Čo to ma s týmto spoločné ? A opakujem, u neho sa takéto niečo nestalo po prvý raz.hojko napísal:hughito: Tema o policajtke sa tu preberala o par stran pozadu. Tak ako on nadaval policajtke, tak dalsi poslanci soferovali pod vplyvom alkoholu..., vzdy tam bola poslanecka imunita. Moc ta drazdi, ze ma vilu, lietadlo, drahe auta alebo hotel???
Dráždi ma, že má vilu, lietadlo a drahé autá. Nie je to z dôvodu, že by som mu závidel, ale z toho dôvodu, ako zjavne teba dráždi to, že kradol Dzurinda.
To más pravdu, ja by som im tú imunitu okamžite zrušil, vôbec nechápem, prečo také niečo také existuje.hojko napísal:hughito: Nesnazil som sa ospravedlnit, len som poukazal na skutocnost, ze zjavne dochadza k zneuzivaniu imunity, ci uz u Slotu alebo u inych poslancov. Dzurinda ma vobec nedrazdi, je to zabudnuty politik a svoje casy v politike ma uz davno zratane.
No a s Mikim uvidíme ako to bude, možno nie až tak zlé.
-
Sagittarius
Guru
Ja by som radšej prvých dával do basy tých, čo okrem toho kradnutia majú aj niečo iné na rováši a potom môžme pokračovať ďalej...beardie napísal: co tak zacat davat do basy prvych tych, co su najviac zviditelneni?
Prospecharstvo a vlastny blahobyt na ukor spolocnosti je uz tak typicky pre tento svet ze uz to mozno nazvat sikovnostou.jerichoo napísal:Slota je veľmi šikovný podnikateľ, na všetko si zarobil na základe všetkých dostupných prostriedkov.
Môžeš to pomenovať, že si nakradol a môžeš to pomenovať, že je šikovný.
Čo myslíš ktorý multimilionár u nás nemá za ušami?
samozrejme ze nema, ale kedze o nom nikto nevie, tak ho nemaju dat ako do basy
ked si ale niekto lieta do HR bez pasovej kontroly a uziva si majetky, na ktore nemohol v zivote zarobit a vobec sa o neho nikto nestara, to je podla teba v poriadku?
poznas magnata, udaj ho na danovom a policii a urcite sa s nim babrat nebudu, nema totiz poslanecku imunitu
ked si ale niekto lieta do HR bez pasovej kontroly a uziva si majetky, na ktore nemohol v zivote zarobit a vobec sa o neho nikto nestara, to je podla teba v poriadku?
poznas magnata, udaj ho na danovom a policii a urcite sa s nim babrat nebudu, nema totiz poslanecku imunitu
vazne? mozes menovat firmy v ktorych posobi/posobil?jerichoo napísal:Slota je veľmi šikovný podnikateľ, na všetko si zarobil na základe všetkých dostupných prostriedkov.
Môžeš to pomenovať, že si nakradol a môžeš to pomenovať, že je šikovný.
Čo myslíš ktorý multimilionár u nás nemá za ušami?
//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2009, 22:45 )
jeho nie, zato policajtka dostala na prdel lebo nakoniec ona bola ta zla, kedze o tom povedala mediamMakeFake napísal:Ozaj ako dopadla kauza ked Slota nadaval policajtke? Budu ho riesit?