kontrolka abs
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
kontrolka abs
mam bmw 316 compact.stalo sa mi to dvakrat ze som nastartoval a zostala mi svietit kontrolka abs svietila do zhasnutia motoru a potom mi to spravila este raz asi tak po 5 nastartovani v com moze byt problem?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a ABS funguje ? ? ... moze to byt od nejakej poruchy v elektrike, cez niektory zo snimačov az po jednotku ... napichni to na diagnstiku niekde a budes mudrejsi mozno
... pripadne ak to na konkretnom aute ide, nechaj si kontrolkami vyblikat poruchu (( vsetko zistis z manualu )) ... je totiz bez nejakych informacii nemozne povedat co to je
...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
abs funguje,ale myslim ze to bude nejakou spinou medzi snimacom a brzdou.len sa mi nechce davat koleso dole a rad by som vedel ako ina sa to da vycistitnordkapp_pb napísal:a ABS funguje ? ? ... moze to byt od nejakej poruchy v elektrike, cez niektory zo snimačov az po jednotku ... napichni to na diagnstiku niekde a budes mudrejsi mozno... pripadne ak to na konkretnom aute ide, nechaj si kontrolkami vyblikat poruchu (( vsetko zistis z manualu )) ... je totiz bez nejakych informacii nemozne povedat co to je
...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pokial viem vacsina aut ma tieto snimace zapuzdrene (schovane niekde v naboji) takze spina by sa tam nejak extra dostat nemala ... no a ak aj, tak jedina cesta je vsetko odstrojit
co je teda pri styroch kolesach na dve hodky robota ak si sikovny a vies co kde a ako
... inu pokial funguje ABS spolahlive a nestava sa to stale a stale dokola, tak by som to neriesil ... je pravda ze sa to moze vysrat prave ked to nepotrebujes, ale to predsa aj ked je to "v bezvadnom stave" ... a navyse kazdy by mal jazdit s vedomim ze sice ABS ma ale ani to neni vsemohuce
...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
RATZINGER666
Darca
nj chyba bude v niekorom zo snimacov... robilo mi to podobne ze ked som nastartoval tak sa niekedy sa kontrolka zapla a hned zhasla... potom zacala svietit dlhsie az do nejakeho prudsieho zabrzdenia kedy zhasla a zasvietila sa az po dalsom nastartovani... teraz uz svieti nonstop a abs nejde
takze sa priprav na to ze za chvilu pojde niektory snimac do kytek...