Runescape

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Runescape

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Chcem sa spýtať či to ešte niekto hrá a bol by ochotní mi pomôcť. Nehral som už 2-3 alebo aj 4 roky a ako vidím, dosť vecí sa zmenilo. Proste čo sa tam zmenilo a čo nie. Viem že v SR už žiadna komunita nie je ako to bolo 3 roky dozadu ale dúfam že sa niekto nájde.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tiez som to nedavno zapol po cca 3 rokoch..
Moc sa toho nezmenilo popravde..Mozno u memberov..
Jedine HDcko a par okecavaciek navyse..Questy su tie iste..mapa ta ista..tak neviem co presnejsie myslis, ze sa zmenilo..
Este nieco v zmysle ak nemas vela Q points, tak nemozes kupcit s drahymi vecami..Nejak tak to tam je teraz..
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

No zmenilo sa veľa čo sa týka obchodovania... Ak si zarábal "merchantom" - kúpiš lacno predáš draho, tak potom si skončil, jagex stanovil ceny za jednotlivé itemy, rare itemy sú nepredajné a ak áno ceny išli prudko dole.... Proste asi tak pred rokom, dvoma to tak zhovadili, že som sa na to vybodol. Už to nemá cenu hrať. :?
MrGizmof
King
King

No super, ja som práveže hrával iba na obchod. Teda že som dakoho najal, on narúbal, doniesol mi to, ja som mu zaplatil a keď som mal 1k ks a viac tak som predal drahšie.... fakt smola že sa to už nedá :cry:
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

ja to hravam. CB 133 total 1919 a celkom bohaty :)

//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2009, 0:15 )
KaptMichal napísal:No zmenilo sa veľa čo sa týka obchodovania... Ak si zarábal "merchantom" - kúpiš lacno predáš draho, tak potom si skončil, jagex stanovil ceny za jednotlivé itemy, rare itemy sú nepredajné a ak áno ceny išli prudko dole.... Proste asi tak pred rokom, dvoma to tak zhovadili, že som sa na to vybodol. Už to nemá cenu hrať. :?
musim povedat ze nemas pravdu. obchody uz sa zmenili. stratili vyhody ale prisli nove vyhody. mozes kupovat vo velkom a vela. Napr ja som pravil nedavno obchod kde som ziskal 5 mil. kupil som akcie (predmety) za najnizsie ceny. a behom tyzdna stupli hore a zisk je tam.
MrGizmof
King
King

Vo veľkom a veľa... no to by nebol problém ak by som 500K čo som mal na najstaršej postave nedropol keď sa ešte dalo s tím že hrať nebudem a na novšej mám ani nie 10K... a na najnovšej mám... nič, tú mám od včera :P .
KaptMichal
King
King

PsychoS napísal:ja to hravam. CB 133 total 1919 a celkom bohaty :)

//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2009, 0:15 )
musim povedat ze nemas pravdu. obchody uz sa zmenili. stratili vyhody ale prisli nove vyhody. mozes kupovat vo velkom a vela. Napr ja som pravil nedavno obchod kde som ziskal 5 mil. kupil som akcie (predmety) za najnizsie ceny. a behom tyzdna stupli hore a zisk je tam.
Ok ak zavádzam tak dobre, že si to ostatným ozrejmil ale aj tak mi to príde už také umelé... celý ten obchod, ceny s rare itemamy ceny so všetkým sa formovali samy, teraz to má v rukách jagex. :( O to mi išlo keď som to prestal hrať. ;)
PsychoS
Professional
Professional

never tomu ze to ma pod palcom jagex. ekonomika stale funguje. Teraz je to omnoho lepsie ako predtym lebo mozes nakupovat vo velkom cez GE. a v poslednom case len vybijam dropy od bossov a tak si zarabam.
KaptMichal
King
King

Ale vieš mňa už RPG nechytá aj tak ale ja som bol vždy taký old school player, že keď som začal dačo hrať (aj CSko) tak som nepresedlal na novšie a RS prešlo veľa zmenami, každý druhź deň bol nejaký update a tak, keby to nezmenili tak už by som si kúpil aj membera ale v poslednej chvíli to z môjho názoru pos*ali a tak som skončil. Som trošku konzervatívny ale čo už 8) . Ale pamätám si na chvíle keď som sa ráno zobudil, mobil do ruky a už som rátal 60k willows 19ea to bude za 22ea pekný zárobok a tak. :D :D :D Kde sú tie časy... :)
PsychoS
Professional
Professional

nj to bola doba. rano o 6 som vstaval uz som kopak iron ore. to by ma uz teda nebavilo. Ja uz ked sa napojim na rs tak kukam kto je online. Ak je niekto tak ho volam na mostere. a to je tak vsetko co vtej hre robim. Ale pocul som o jednom maniakovi ktory za necele tri roky dal vsetko 99. takze si predstav ako musi vyzerat. a kolko ma kamaratov v okoli.
KaptMichal
King
King

No veď to, pri RPG zblbne strašne veľa ľudí...
Xx Top xX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Xx Top xX »

Ja hram- ninja000110
Napísať odpoveď