vaše grafické výtvory
Tá postavička naľavo je dosť rozmazaná a navyše zubatá, keď už robíš tú Tvoju obľúbenú veľkú tvorbu, aspoň vyberaj stocky/rendre, ktoré po umiestnení na Tvoju prácu nestratia kvalitu. Zvyšok jednoduché, bavkanie sa s overlayom, na pozadí brush a gradient overlay, na písme tiež prechod a glow, nič zložité. Ak mám pravdu povedať, radšej si nechám čisto biele pozadie, ako keby som tam mal nahodiť toto, ale tak ak Ťa Wpapery bavia, rob ich ďalej, ako som tu už minimálne 5x písal, ja byť Tebou, robím skôr menšie vecičky.
Edit: UTFG!
Edit: UTFG!
-
vladenko007
VIP
Je to pekné, plní to svoj účel. Inak rád by som vedel, ktorý frajer tu vystupuje pod nickom "Satch" a hrá sa v karme na frajera. Teraz buď chlap a napíš mi SS-kou, čo sa Ti nepáči na mojich hodnoteniach, sráč jeden. Toto bolo moje posledné hodnotenie v tejto téme lebo očividne tu niekto nevie zniesť kritiku, resp. rady.
Aha, hrdina sa našiel: uNreal_saTch^ - daj si facku, kľudne to mohol byť aj blur vo Photoshope (alebo mi dokáž, že nie, ak opäť nesúhlasíš - a nezabudni k tomu pribaliť ďalšiu mínusovú karmu) a ja som len povedal, že tá pavučina by IMHO krajšie vyzerala zaostrená. Mimochodom, absolútne ma nezaujíma, koľko máš rokov, ale keď sa tu takto zhovaďuješ, myslím, že s tou 5-kou si nebol až tak ďaleko. A posledná vec - karmu si mi dal k inému príspevku s tým, že hodnotím ako skill - keď sa mi ten Marley nepáči, čo ho mám pochváliť? Poviem, čo sa mi na ňom nepáči, aby si na to autor v ďalšej práci dal pozor, nevidím dôvod, prečo by som to mal nasilu chváliť.
Aha, hrdina sa našiel: uNreal_saTch^ - daj si facku, kľudne to mohol byť aj blur vo Photoshope (alebo mi dokáž, že nie, ak opäť nesúhlasíš - a nezabudni k tomu pribaliť ďalšiu mínusovú karmu) a ja som len povedal, že tá pavučina by IMHO krajšie vyzerala zaostrená. Mimochodom, absolútne ma nezaujíma, koľko máš rokov, ale keď sa tu takto zhovaďuješ, myslím, že s tou 5-kou si nebol až tak ďaleko. A posledná vec - karmu si mi dal k inému príspevku s tým, že hodnotím ako skill - keď sa mi ten Marley nepáči, čo ho mám pochváliť? Poviem, čo sa mi na ňom nepáči, aby si na to autor v ďalšej práci dal pozor, nevidím dôvod, prečo by som to mal nasilu chváliť.
Aha tak teraz uz ten plagat chapem
Na to pismo som sa pozeral hociako, ale nejako sa mi nepodarilo rozlustit to 
Ak je to pisme teda citatelne (ze iba taky magori ako ja to neprecitaju, takych ale nie je vela
), tak je ten plagat super. Velmi pekne 
btw. Innocence: Len to nie. Pekne komentuj a hodnot. Ser na takych volov
Ak je to pisme teda citatelne (ze iba taky magori ako ja to neprecitaju, takych ale nie je vela
btw. Innocence: Len to nie. Pekne komentuj a hodnot. Ser na takych volov
-
uNreal_saTch^
Professional
naco SS? Je trapne hodnotit prace jak nejaky skillezor a pocuvat dokola tie iste hodnotenia. Hodnotis neco, pricom nevis ci to je blur, alebo zamer fotografa...Innocence napísal:Je to pekné, plní to svoj účel. Inak rád by som vedel, ktorý frajer tu vystupuje pod nickom "Satch" a hrá sa v karme na frajera. Teraz buď chlap a napíš mi SS-kou, čo sa Ti nepáči na mojich hodnoteniach, sráč jeden. Toto bolo moje posledné hodnotenie v tejto téme lebo očividne tu niekto nevie zniesť kritiku, resp. rady.
A hodnotenie, ze neco je prilis jednoduche? lol? kazdy nespadol z neba mudry a nepovazujem to za hodnotenie (len prechod z modrej do zelenej a len textwarp...)
Nazor typu, ze neviem prezit negativne hodnotenia by som pochopil v pripade, ze niekto hodnoti moju pracu, co sa nestalo...
karma je tu na to, aby bolo vidiet, ako na ludi posobis, a na mna teda neposobis bohvieako...co je na tom?
a vyprosujem si tvoje urazky na moju adresu, nemam 5 rokov a nemozem za to ze nevies prezit minusovu karmu...get up trinity
edit// neviem, cim som sa zhovadil a na tvoje prispevky dalej nereagujem...karmu som chcel dat a klikol som na random prispevok s tvojim menom, a ked to nevies prezit, skus si pichnut hlavu do piesku a vyplac sa. A presne ako vravis, neda sa zistit ci to je blur alebo nie, ale samzrejme potreboval si vysperkovat svoj post a vypisat tam hrooomadu veci, ktore tam mozno vidiet, aj ked si nemohol vediet ci je to tak...Innocence napísal:Aha, hrdina sa našiel: uNreal_saTch^ - daj si facku, kľudne to mohol byť aj blur vo Photoshope (alebo mi dokáž, že nie, ak opäť nesúhlasíš - a nezabudni k tomu pribaliť ďalšiu mínusovú karmu) a ja som len povedal, že tá pavučina by IMHO krajšie vyzerala zaostrená. Mimochodom, absolútne ma nezaujíma, koľko máš rokov, ale keď sa tu takto zhovaďuješ, myslím, že s tou 5-kou si nebol až tak ďaleko. A posledná vec - karmu si mi dal k inému príspevku s tým, že hodnotím ako skill - keď sa mi ten Marley nepáči, čo ho mám pochváliť? Poviem, čo sa mi na ňom nepáči, aby si na to autor v ďalšej práci dal pozor, nevidím dôvod, prečo by som to mal nasilu chváliť.
Ja som nenapisal, ze sa to da rozoznat, bola to len narazka na to, ze TY! majster sportu si to rozoznal! nice...len tak dalej. udrziavaj svoje hodnotiace tempo a hlavne neprestavaj, bola by to skoda...
edit2// len pre tvoje zamyslenie, obdrzal som za tento post K+ takze zrejme nie som sam zdielajuci tento nazor. (uz 3x)
Ja som vcera skusil nieco taketo ukuchtit v 3Ds max

// Urobil som este jeden render sachovnice (Chess3)
// Urobil som este jeden render sachovnice (Chess3)
- Prílohy
-
- CHess3.gif
- (134.6 KiB) 254 stiahnutí
kritika?
Kód: Vybrať všetko
http://uploading.sk/obrazek/9t5rhm7/ellen-a4.jpg-
vladenko007
VIP