paušal snou orange
-
Alex481991
Medium Star
paušal snou orange
čawte kto tu ma tento paušál?? mam otázku chcem si ho zobrat ale problém je že neviem z toho vyjsť . Keď si napríklad aktivujem iba tých 100 minút sú to minúty do všetky sieti vrátane orange?? alebo napríklad do orange si musím aktivovať tie volania svojim. Za každu radu vďaka
Re: paušal snou orange
napoveda: je tam napisane "do vsetkych sieti" alebo "do ostatnych sieti"´? 
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Máte niekto ten paušál snov? Oplatí sa vziať ten paušál, alebo nie? Musím si vybrať zo všetkých štyroch položiek, alebo sa dá, že si dám len dva napr. Volania do všetkých sietí a SMS a MMS do všetkých sietí? Dik
http://www.orange.sk/web/prevas/pausaly ... _snov.html
http://www.orange.sk/web/prevas/pausaly ... _snov.html
ja ho mam, nemusis si vybrat zo vsetkych 4 poloziek. Napr. ja mam:
Volania svojim - den
SMS a MMS - 100
Internet v mobile - 1000 MB
Priatelka ma
Volania svojim - Vecer a vikend
Volania do vsetkych sieti - 100
SMS a MMS - 100
cize nemusis si vybrat zo vsetkych poloziek. Preto je to pausal snov, lebo si ho mozes poskladat ako tebe vyhovuje
Volania svojim - den
SMS a MMS - 100
Internet v mobile - 1000 MB
Priatelka ma
Volania svojim - Vecer a vikend
Volania do vsetkych sieti - 100
SMS a MMS - 100
cize nemusis si vybrat zo vsetkych poloziek. Preto je to pausal snov, lebo si ho mozes poskladat ako tebe vyhovuje
-
viper1993
Medium Professional
Zajtra sa chystam do orange preniest si cislo z t-mobileu a zriadit si tento pausal, k orange-u idem hlavne kvoli ich 3G pokrytiu ktore maju v mojom meste ako jediny z operatorov. A tak sa chcem spytat ak ho niekto uz mate, aka je vlastne rychlost 3G internetu pri tomto pausale? Niekde som cital 3,6mbit a niekde 7,2mbit. Beriem 2000MB dat.
//edit: a este nieco ak by niekto vedel. Cez ake APN sa pri tomto pausale pristupuje na internet? APN internet ci wap?
//edit: a este nieco ak by niekto vedel. Cez ake APN sa pri tomto pausale pristupuje na internet? APN internet ci wap?
-
viper1993
Medium Professional
dik cize to bude asi len tych 3,6mbit
Orange World (všetky programy)
3,6 Mbit/s
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 21:39 )
Tak som to dnes bol zobrat, dostal som dve zmluvy, jednu o prenose cisla a o pripojeni. Chlapika v orange som sa pytal ze aka je rychlost toho 3G internetu ze ci tych 3,6mbit alebo 7,2 a povedal ze to zalezi od zariadenia, povedal som mu ze mam Xperiu a on na to ze to je novy mobil ze tam to bude ta najrychlejsia. Podla mojho nazoru povedal blbost kedze v tej tabulke pisu ze to je 3,6mbit. Za 5 dni mi prenesu cislo tak to odskusam a dam vediet.
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 22:15 )
Omg tak mi teraz prisla smska ze vazeny zakaznik vasa ziadost o prenesenie cisla bola ZAMIETNUTA. Orange.
Kde moze byt problem? Odkial si T-mobile strhava tych 10€? Moze to byt kvoli tomu ze mam na karte kredit 1E a T-mobile si nema odkial strhnut poplatok za prenos?
Orange World (všetky programy)
3,6 Mbit/s
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 21:39 )
Tak som to dnes bol zobrat, dostal som dve zmluvy, jednu o prenose cisla a o pripojeni. Chlapika v orange som sa pytal ze aka je rychlost toho 3G internetu ze ci tych 3,6mbit alebo 7,2 a povedal ze to zalezi od zariadenia, povedal som mu ze mam Xperiu a on na to ze to je novy mobil ze tam to bude ta najrychlejsia. Podla mojho nazoru povedal blbost kedze v tej tabulke pisu ze to je 3,6mbit. Za 5 dni mi prenesu cislo tak to odskusam a dam vediet.
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 22:15 )
Omg tak mi teraz prisla smska ze vazeny zakaznik vasa ziadost o prenesenie cisla bola ZAMIETNUTA. Orange.
Kde moze byt problem? Odkial si T-mobile strhava tych 10€? Moze to byt kvoli tomu ze mam na karte kredit 1E a T-mobile si nema odkial strhnut poplatok za prenos?
Cely clanok o prenositelnosti, oplati sa precitat.
a ano, treba mat kredit na karte vo vyske poplatku. dalej podla tohto clanku mozes o zvysny kredit poziadat takze ti neprepadne.
a ano, treba mat kredit na karte vo vyske poplatku. dalej podla tohto clanku mozes o zvysny kredit poziadat takze ti neprepadne.