Mam problem s nainstalovanim zvukovej karty - instaloval som ju normalne z prideleneho CDcka ku PC cez taku utilitku, kde mam zoznam driverov pre moj pc ktore su nainstalovane a ktore este nie.Dal som instalovat ten driver na zvukovku, instalacia prebehla vpohode restartlo pc a ked som zas zapol tu utilitu tak pri tom driveri (Realtek Audio Driver) stale pise Not Installed a zvuk mi nejde, instalaciu som opakoval asi 10x ale stale nic a skusal som aj stiahnut driver z netu ale nepomohlo.Na disku som instalovane subory nasiel, na listu by mi po instalacii malo pridat orandzovy amplion ale nic tam nepridalo.Neviem si rady, skusal som viac driverov novsie aj starsie verzie ale stale nejde.
Zvukovka:Realtek ALC662
dik za pomoc
Instalacia zvukovky
Niektore ovladace su tak genialne sprasene (nie to nie je preklep), ze ich nainstalujes do PC a to je asi vsetko. Nejak si nepridelia zariadenie ku ktoremu sa vztahuju. Skus cez spravcu zariadeni ak ti tam svieti nezname zariadenie (o ktorom vies ze moze byt jedine zvukovka) a daj vyhladat k nemu ovladace kludne aj zo zlozky C:\Windows. Nie je to zaruceny recept, ale nie raz sa mi osvedcil napr aj pri USB noname kamerach 
-
ChallengerQo
Expert
tiež som mal problem z nainštalovanim ovladača na zvuk Realtek VO windows XP . Vtom pripade mi pomohol tento navod :
pro nainstaloveni ovladacu pro zvukovku je REALTEK potreba :
1. Ve spravci zarizeni: ( tento pocitac/vlastnisti/Hardware/spravce zarizeni >Systemova zarizeni) manager/spravca zariadeni a v system devices zakaz microsoft UAA bus driver
1)Ve spravci zarizeni/Systemova zarizeni>>>
zakazat >>>microsoft UAA bus driver <<<===odinstaluj ho
(musi byt zakazany jinak nejde odinstalovat)
2) Zacni instalovat zvukovku...
3)restartuj compa, Po dalsim spusteni se nainstaluje microsoft UAA bus driver ...potom nasleduje restart.... a odsouhlaseni doinstalace driveru...
To je cele. Melo bz to slapat
pro nainstaloveni ovladacu pro zvukovku je REALTEK potreba :
1. Ve spravci zarizeni: ( tento pocitac/vlastnisti/Hardware/spravce zarizeni >Systemova zarizeni) manager/spravca zariadeni a v system devices zakaz microsoft UAA bus driver
1)Ve spravci zarizeni/Systemova zarizeni>>>
zakazat >>>microsoft UAA bus driver <<<===odinstaluj ho
(musi byt zakazany jinak nejde odinstalovat)
2) Zacni instalovat zvukovku...
3)restartuj compa, Po dalsim spusteni se nainstaluje microsoft UAA bus driver ...potom nasleduje restart.... a odsouhlaseni doinstalace driveru...
To je cele. Melo bz to slapat