Kamarat zapotil po robote: Mne sa tak nic nechce, ja by som si tu sadol a sedim...
nasa ucitelka fyziky pouzivala tuto frazu asi 100-krat za hodinu a ku koncu hodiny sa to stupnovalo lebo rychlo chcela dovysvetlovat: "ako nejako takto"
este na zakladnej taka uz v dochodskovskom veku slovencinarka stale ked niekto nepocul povedala: "mas pocuvat uchom a nie bruchom" a ked dakto odpovedal a mal ruky vo vreckach zacala spievat:"šturim ruky do kešeni peneži nemam..." ale surovo spievala nanho

,
n zakldnej som mal cigana spoluziaka co uz par krat prepadol a na hodine nasral ucitelku a mu dala facku a on:"ta vy me tu nebudzece bic" a odisiel z hodiny
jeden kamarat vkuse hovori: "ta ci muši je*ac"
kamarat kamaratke povedal: "ale vyfajc mi" a ona ho chcela odkurit ta povedala: "no davaj ale teraz tu pred vsetkymi" a on bez problemov vytiahol a vtedy ste mali vidiet ten jej vyraz

nezabudnutelne

,
na hodine sa mi čkalo a som sa chcel napit tak som sa opytal ucitelky ale dost velmi rychlo: "sa mi čká, možem sa napiť?" a ucitelka pocula toto: "samička, možem sa napiť?" ta ste mali vidiet ten vyraz