Ako potom fungujú tie súťaže, turnaje alebo ligy čo medzi sebou majú ? To sa dopredu vie, kto vyhrá ?
WRESTLING
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
to je samozrejme blbost . Co si myslis ze na oficiálnu stránku ti dajú napríklad súboj Great Khali vs John Cena , daju ti tam anketu koho mas radsej , a kto dostane viac hlasov , tak ten vyhra ?IamMartinQo napísal:Vlastne wrestleri dostanu ako scenar podla ktoreho sa maju riadit, o vsetkom rozhoduju fanusikovia, ako maju svojho oblubenca radi....Vsak aj Misterio by potom mohol vyhrat nad Big Showom
Je to podla toho , ako sa tí kompetentný tam hore rozhodli , koho chcú aby vyhral , a aby z toho bola co najlepsia show .
-
IamMartinQo
Star
aha ano , ty vies vsetko , takze je jasne ze vitazom vsetkych zapasov sa stane Jonh Cena , pretoze je oblubeny .IamMartinQo napísal:Oni to skumaju na minulych zapasoch, asi viemnapriklad siel triple H vs Randy orton, a vacsina ma radsej Ortona, tak kto vyhral??
Nebud smiesny ....
-
IamMartinQo
Star
IamMartinQo
Aby som ti to vysvetlil na príklade divadla, herci dostanú scenár a podla neho hrajú, scenár je spravený tak aby predstavenie bolo čo najzaujímavejšie.
Wrestleri takisto dostanú scenár, lebo tú show niekto organizuje. A taký americký scenár má byť čo najšokujúcejší a najzaujímavejší pre oko diváka. Jasné, že určitý wrestleri sú populárnejší tak sú tam častejšie a dostávajú väčší priestor. Ale tvrdiť, že o výsledku zápasu rozhodujú diváci je absolútna blbosť. Má to scenár, ktorý tvoria scenáristi a nie diváci..
Aby som ti to vysvetlil na príklade divadla, herci dostanú scenár a podla neho hrajú, scenár je spravený tak aby predstavenie bolo čo najzaujímavejšie.
Wrestleri takisto dostanú scenár, lebo tú show niekto organizuje. A taký americký scenár má byť čo najšokujúcejší a najzaujímavejší pre oko diváka. Jasné, že určitý wrestleri sú populárnejší tak sú tam častejšie a dostávajú väčší priestor. Ale tvrdiť, že o výsledku zápasu rozhodujú diváci je absolútna blbosť. Má to scenár, ktorý tvoria scenáristi a nie diváci..
to som ja nepovedal !!IamMartinQo napísal:TY mi chces povedat,ze vilosuju si karticky, a napriklad khaliby bol proti Misteriovi, Misterio by bol na karticke ako vitaz, tak khali by sa musel valat po zemi..........
Vies co Talian nechajme to tak........
Len podla toho ako to ti opisujes je pred kazdym zapasom anketa , kto je popularnejsi , a ten vyhra .
Ulohou scenaristou je , ako to bolo opisane v prispevku nadomnou, aby to bolo divacky atraktivne , aby to bolo sokujuce , a aby sa z toho stala co najvacsia show , nech si to ti americania tu hodinku uziju , a na miesto toho aby sedeli niekde v McDonalde si predstav ze stanu zo stolicky a vykrikuju a ukazuju transparenty a v podstate su v siedmom nebi .
-
IamMartinQo
Star
nevidel som ako to dopadlo... vies mi najst to video?- eXo - napísal:Asi si nevidel ako to dopadlo ze ? Ked ho tam Orton na konci doriadil. A inak nema cenu rozoberat ze ako je to hrane ci je to hrane a ze podla coho kto vyhra. Lepsie je sadnut pred to vypnut mozog a uzivat si to nie rozmyslat nad blbostami.
-
IamMartinQo
Star
-
IamMartinQo
Star