no skusal som na mojom slabom kompe NOD 32 ale nevedel odstranit nejake tri trojske kone... potom som skusal AVG 7.0 ale to mi viac doj***lo system ako virusy tak som to odinstaloval a som skusal aj norton ale velmi zatazoval system....
tomeek napísal:no skusal som na mojom slabom kompe NOD 32 ale nevedel odstranit nejake tri trojske kone... potom som skusal AVG 7.0 ale to mi viac doj***lo system ako virusy tak som to odinstaloval a som skusal aj norton ale velmi zatazoval system....
vsak antivirus nie je na trojany, na trojany je Trojan Remover a podobne programy. Aj ked mne NOD uz par trojanov zachytil
podla mna je tiez lepsi norton mal som NOD ale nechytal vyrusi dal som si norton a v momente ich naslo kopec
Premna si ukazujte testy od vymyslu sveta ale aj tak ma to uz nepresvedci
NOD32 získal už svoje 30. ocenenie Virus Bulletin 100% Award
2.2.2005
Systém NOD32 si udržiava svetové prvenstvo v zachytení všetkých “In the Wild” vírusov / červov bez jediného falošného poplachu.
Virus Bulletin Február 2005
Od mája 1998 je NOD32 stále jediným antivírusovým systémom na svete, ktorý nevynechal ani jediný vírus “In the Wild” v testoch časopisu Virus Bulletin.
hojko napísal:NOD32 získal už svoje 30. ocenenie Virus Bulletin 100% Award
2.2.2005
Systém NOD32 si udržiava svetové prvenstvo v zachytení všetkých “In the Wild” vírusov / červov bez jediného falošného poplachu.
Virus Bulletin Február 2005
Od mája 1998 je NOD32 stále jediným antivírusovým systémom na svete, ktorý nevynechal ani jediný vírus “In the Wild” v testoch časopisu Virus Bulletin.
Asi budem out of topic ale podla mna je najlepsia panda. hlasi mi vstko spyware, adware, dialery. fsetko. Akurat vcera bol u mna kamarat s diskom na ktorom mal nod32. este som ho len spustil a uz mi panda hlasila trojske kone, a virusy ktore nod32 nezachytil. no a v pamati ma okolo 50MB (ako AV, firewall, resident shield, a vsetko). Takze PANDA Forever.
Vlado napísal:
D:\PreInstaller_p1.exe/data0001 Infected with a virus Trojan-Downloader.Win32.Keenval.o.
Nemam NOD ako ty.
To ze Ti antivirak hlasi virus neznamena ze to virus aj je(falosny poplach).
Inak NOD ma najlepsiu schopnost detekcie takze zachyti viac virusov nez konkurencia.
mam AVG 7 Free a nemam ziadny problem, virus som nevidel uz roky, spyware par mesiacov. a to aspon raz za mesiac kontrolujem vsetko. inac antiviak je treba aktualizovat, to "avegecko" mi sosa temer kazdy den aktualizacie o par kilobajtoch a vobec mi to nevadi