Jan Slota

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Typické, ľudia, ktorí sú poškodení, sú nakoniec potrestaní, lebo na politikov sa nemôže.
To je ako keď ujo Fico nadáva novinárom do idiotov ale keď niečo napíšu noviny o ňom ( pravdu ), vysúdi od nich milióny.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:To más pravdu, ja by som im tú imunitu okamžite zrušil, vôbec nechápem, prečo také niečo také existuje.
Myslim ze Slovenska Pospolitost - NS mala vo svojom programe zrusenie poslaneckej imunity.

Strana zrusena systemom, ktory sa snazi o to iste aj s obcianskym zdruzenim http://www.sme.sk/c/4915711/najvyssi-su ... tosti.html

http://dnes.atlas.sk/slovensko/politika ... e-odpratat

Suvislosti.
hughito
Redeemer
Redeemer

No, na každom sa nájde niečo pozitívne.

Ja som nikdy nechápal a doteraz nechápem, PREČO by mal mať poslanec vôbec nejakú imunitu ? Potom sa deje toto :

http://www.youtube.com/watch?v=v2VwFqQOJ04
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

beardie: A mas aj dokazy na to, ze su to ukradnute peniaze??? Vies, jedna vec je ohanat sa tym, ze tolko nemohol v zivote zarobit a dalsia vec je ohanat sa tym, ze su to nakradnute peniaze, pricom to nemas ako podlozit, aby sa mohlo prejst k trestnemu stihaniu. Takze je to len take plane tvrenie bez dokazov, nic viac a nic menej.

sundevil: Staci si pozriet vypis z OR na internete, ale aj pozadu (teda nie len aktualne zaznamy a tam uvidis napriklad Letisko v Dolnom Hricove, Severoslovenske vodarne a kanalizacie (imanie 1,7 mld SKK), Severoslovenska vodarenska spolocnost (imanie 4,6 mld SKK), Regionalna rozvojova agentura, Dexia banka (v minulosti Prva komunalna banka (imanie 50 mil EUR)), jeho manzelka ma reklamnu agenturu, kedysi sedela v rade Zilinskeho vecernika atd..., tichy spolocnik Hotela Diplomat v Rajeckych tepliciach, ktoreho rozpocet bol nieco pod miliardu korun atd, atd... Myslim, ze je toho dost.

hughito: Je pravda, ze Ficovi praskli nervy na tu otazku, ale otazka novinara bola dost uboha, nemyslis???
hughito
Redeemer
Redeemer

hojko napísal:
hughito: Je pravda, ze Ficovi praskli nervy na tu otazku, ale otazka novinara bola dost uboha, nemyslis???
Ja si naopak vzhľadom na priebeh celej tej situácie myslím, že tá otázka bola úplne trefná.
Ale i keby nebola, neviem či by mal predseda vlády nadávať novinárom do idiotov ( nestalo sa to raz ).

A čo sa týka toho nakradnutého. Je úplne jasné, že ti tu beardie nenahádže dôkazy ako na tanieri. Každému súdno ( i triezvo ) uvažujúcemu človeku je to však jasné.
Ty si tiež napísal, že Dzurinda kradol. Máš dôkazy ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

hughito: Samozrejme, ze nemam. Keby som mal, tak by som ich uz velmi ochotne a rad postupil policii. A pisal som, ze pre mna je Dzurinda zlodej, to nemusi znamenat, ze kradol 8) BTW zbytocne sa tu natahujeme o kradnuti, jednoducho povedane: kradlo sa, kradne sa a bude sa kardnut.
hughito
Redeemer
Redeemer

hojko napísal:hughito: Samozrejme, ze nemam. Keby som mal, tak by som ich uz velmi ochotne a rad postupil policii. A pisal som, ze pre mna je Dzurinda zlodej, to nemusi znamenat, ze kradol 8) BTW zbytocne sa tu natahujeme o kradnuti, jednoducho povedane: kradlo sa, kradne sa a bude sa kardnut.
A čo robí zlodej ?
Zlodej je ten, čo kradne, okráda (citácia zo slovníka slovenského jazyka ).
No naťahujeme sa tu, lebo ty nás tu napádaš zato, že obviňujeme Slotu z kradnutia, resp. aj ostatných politikov. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

dokazy nemam, je to ale uplne ocividne, ak to niekto nevidi, tak je to dost vazny problem a mal by sa nad sebou velmi zamysliet
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Jan Slota

Príspevok od používateľa test »

Slota vyzeral v parlamente ako spoločensky unavený
Predseda SNS Ján Slota v stredu v parlamente vyzeral spoločensky unavený. Video s ním nakrútili redaktori denníka Plus 1 deň, ktoré ako prvý uverejnil portál pluska.sk
hughito
Redeemer
Redeemer

To je stelesnená stupidita, mal minimálne 1,5 promile. :nono:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hajzel jeden...keby prisiel v takom stave do normalnej firmy, tak ho ani nepustia na pracovisko, pripadne by ho potom cakal trest, ale v parlamente si este drzo zapozuje pred novinarmi a vsetko ostava pri starom. Odvolat ho nemozu, lebo mu nikto nedal fukat, takze si mozeme akurat zanadavat.
Je niekde v zakone zakotvene, ze poslanci musia prist do prace triezvi?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

GothaR napísal:Hajzel jeden...keby prisiel v takom stave do normalnej firmy, tak ho ani nepustia na pracovisko, pripadne by ho potom cakal trest
Hajzel jeden... keby prišiel v takom stave do parlamentu v normálnej krajine, tak jeho strana nemá 6,7% a už vôbec nie je vo vláde, prípadne by ho v najbližších voľbách čakal trest.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

je vidiet ze ked uz nemaju ako zabodovat u slovakov tak zahraju aspon hospodsku scenku z nasich dani. :roll:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

kde je teraz Rasťo Piško a jeho "Pošta Horný Výplach" ... prípadne Telecvoking :) Slota by bol úžasným objektom ich humoru.

Čo takto zorganizovať cez Facebook celonárodný protest - vezmime kľúče do rúk a poďme cinkať pred parlament - nikde to neohlásime, zablokujeme komplet premávku na Palisádach a v okolí hradu a budeme zborovo kričať "ne nejsme na kolenou...ryjeme držkou v zemi"
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

http://nazory.pravda.sk/panovi-premiero ... jvazne_p05 este existuje horny vyplach ale dost skryto 8)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

nazorna ukazka politickej kultury na Slovensku :-?
rozpravka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rozpravka »

Stoporko napísal:kde je teraz Rasťo Piško a jeho "Pošta Horný Výplach" ... prípadne Telecvoking :) Slota by bol úžasným objektom ich humoru.

Čo takto zorganizovať cez Facebook celonárodný protest - vezmime kľúče do rúk a poďme cinkať pred parlament - nikde to neohlásime, zablokujeme komplet premávku na Palisádach a v okolí hradu a budeme zborovo kričať "ne nejsme na kolenou...ryjeme držkou v zemi"
myslienka je dobra... ale ma trhlinu: kazde verejne zhromazdenie musis ohlasit a podat si ziadost na magistrat... ten ti ho povoli a hotovo... v zasade ak nejde o porusenie zakona napr. extremizmus alebo podobne tak sa stretnes s pozitivnym ohlasom na magistrate lebo nebude dovod aby ti toto zhromazdenie zakazali... stoporko ak si za tym stojis tak posli spravu a idem do toho aj ja...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Mali kamionisti zhromko ohlásené?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Stoporko napísal:Čo takto zorganizovať cez Facebook celonárodný protest
Chlapci a čo takto sa pripojiť k už existujúcim aktivitám? http://www.sme.sk/c/5206277/dost-bolo-k ... e-snp.html
Stoporko napísal:Mali kamionisti zhromko ohlásené?
Kamionisti nemali. Preto ak by ich polícia rozprášila a poodťahovala, mohli by len šúchať nohami. Na druhej strane, pri rozmeroch blokády a podpore ktorej mali v očiach verejnosti by tento krok znamenal len potiahnutie toho nožíka pritlačeného čepeľou na krk vlády.

Ale myslím si, že protivládne protesty by mali byť pekne ohlásené podľa zákona, aby narozdiel od tých lumpov aspoň niekto dodržiaval zákon a nebol a žiadna zámienka na hubovanie po ficoidných tlačovkách.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď